0 oy
tarafından
Yaşım yanlış 19 yaşımdayım. Ve dün öğlen sevgilimin evli olduğunu öğrendim 28 yaşında bir subay, son kez görüşelim dedi bende aşığım diye buluşmaya gittim arkadaşının evine. Birazcık içtik kavga ettik falan sonra nasıl oldu anlamadım öpüşmeye başladık bundan öncede seviştik ilk olmadı yani sonra sadece sürtecem dedi iç çamaşırımı çıkardı aslında orama baskı uygularken ben anladım kendimi geri çekmeye çalıştım ama sonra çok canım acıdı birden oldu ben kendimi sakınamadım. Devam etti ve içime boşaldı. Biliyorum herkese kötü görüş yaptığınızdan banada yapacaksınız ama ben şimdi çok çaresizim ikinci karımsın artık benimsin dedi sonra eve bıraktı beni. Kendimi kirlenmiş mahvolmuş iğrenç hissediyorum. Boşuna şikayetci ol demeyin ailem öğrenir öğrenmeleride kötü olur hiçbişey yapamam. Hamile kalmam dimi lütfen zaten çok kötüyüm bide siz üstüme gelmeyin sadece akıl verin nolur.

  

60 Cevaplar

0 oy
tarafından
 weıuwqegüzel hikakye
0 oy
tarafından
 trol değilse o subayın taaa  *  
0 oy
tarafından
 vay anasını ya benm aşık olduğum şahis da nişanlıymış hatta  şu an  evlilik arifesinde, lanet olsun ya valla ben başka bişe demiyorum kime güvenelim napalım blmiyorum ama en azından aşık olduğum şahis bana cnnsell obje olarak bakmadı hiç Allahtn bu yana iyiym.
0 oy
tarafından
 Hamile kalma ihtimali olabilir o ne biçim  bir  erkekmis seni nasıl kirletebilir ki zorla insan azmani haysiyetsiz e sen ne yapacan artık onunla görüşecek misin ama suç sende kusura bakma
0 oy
tarafından
 Naptin ya ictin mi ilac yorumlari okudum da merak ettim :/
0 oy
tarafından
 Doğum kontrol hapı al.. Acil olarak hemde.. :)
0 oy
tarafından
 Yanlış yapmışsın demek haddim değil... Sadece tercihlerinin kurbanı olmuşsun bunu bil. Elbetteki bir erkeğe ne kadar kendini savunabilirsin ki? Bu konuda da hak veriyorum sana.
İçine boşalmış hamile kalma riskin var. Yanlış bilgi verip seni üzmemek adına buradan bilgi sahibi olabilirsin.

w***jinekolojivegebelik.c***.../...ani-donemi.html
0 oy
tarafından
 Ertesi gün hapı ic
0 oy
tarafından
 kotu haber hamilesin cunku içine bosalmıs ve turkiyede kurtas yasaklandı tabi yasal yolardan
0 oy
tarafından
 içine boşaldıysa çok büyük ihtimalle hamile kalırsın şikayetçi ol 19 yaşındasın git savcılığa zorla oldu de
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap