0 oy
tarafından
Yaşım yanlış 19 yaşımdayım. Ve dün öğlen sevgilimin evli olduğunu öğrendim 28 yaşında bir subay, son kez görüşelim dedi bende aşığım diye buluşmaya gittim arkadaşının evine. Birazcık içtik kavga ettik falan sonra nasıl oldu anlamadım öpüşmeye başladık bundan öncede seviştik ilk olmadı yani sonra sadece sürtecem dedi iç çamaşırımı çıkardı aslında orama baskı uygularken ben anladım kendimi geri çekmeye çalıştım ama sonra çok canım acıdı birden oldu ben kendimi sakınamadım. Devam etti ve içime boşaldı. Biliyorum herkese kötü görüş yaptığınızdan banada yapacaksınız ama ben şimdi çok çaresizim ikinci karımsın artık benimsin dedi sonra eve bıraktı beni. Kendimi kirlenmiş mahvolmuş iğrenç hissediyorum. Boşuna şikayetci ol demeyin ailem öğrenir öğrenmeleride kötü olur hiçbişey yapamam. Hamile kalmam dimi lütfen zaten çok kötüyüm bide siz üstüme gelmeyin sadece akıl verin nolur.

  

60 Cevaplar

0 oy
tarafından
 kendin kaşınmışsın. iyi olmuş. yaşa şimdi onunla o iğrençliğinle.
0 oy
tarafından
 napak ölek mi mk ah şu ergenler
0 oy
tarafından
 Ses ses *****://vocaroo.***/i/s0wPEFpIRiR3
0 oy
tarafından
 Sonucu ne olursa olsun sessiz kalmayıp gerekli yerlere şikayet etmen gerektiğini düşünüyorum. Şikayet et ki aynı şerefsizliği başkasına yapmaya cesaret edemesin bir daha.
0 oy
tarafından
 SikilmiŞ amın davası olmaz hadi geçmiş olsun
0 oy
tarafından
 Olması gereken olmuş hamile kalma riksin çok büyük hayatının hatasını yapmişsın geçmiş olsun ????
0 oy
tarafından
 hamile kalırsın yadın kızım sen
0 oy
tarafından
 Ailene niye sölüyorsunki direk git adliyeye böle böle bir olay oldu şikayetciyim, ailem duyarsa öldürür beni vs. diyerek anlatırsan davayı gizlilik aşamasında yürütürler. Tabi iş büyürse vs ailenin haberi olur lakin gerekli olursa seni sosyal yardımlasma vakıfları biryere yönlendirir
0 oy
tarafından
 Yapacak hıc bırseyın yok malesef zamana bırakıp unutmaya calısacaksın..
0 oy
tarafından
 Kendi düşen ağlamazmış. Çekeceksin gari
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap