0 oy
tarafından
5 yıllık sevgilim sebepsiz yere benden ayrıldı. İlk sevgilimdi. Ben onu insan gibi sevdim, masumca sevdim. Ona hep sadık kaldım. Başkalarına bakmadım. Aldatmadım.
Beni her yerden engelledi. 5 yılı çöpe attı gitti.
Ben sabahtan beri ağlıyorum, ağlamaktan başım şişti. Bir de bana hakkını helal et dedi. Ya hayatımı mahvetti. Kolay mı yaşadığım onca şeyi unutmak? Bir de zor bir süreçten geçiyorum aile problemlerim var, bunu bile bile terk etti beni.
Kendi ameliyat oldu yere eğilemedi diye ayakkabısına varasıya kadar bağladım, insanlık ettim. Ben bunu hak edecek naptım?
Burada okuyorum bakire kız bulmak zor diyorlar. Ben namusuma iffetime sahip çıktığım için mi terk edildim. Hayır ben naptım?

Hakkımı helal ediyorum aşkımı ve gözyaşlarımı asla.

Sabahtan beri bu şarkıları dinleyip ağlıyorum.






  

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
 neden ayrıldıznı bu cok onemli.. allah kımseye ettıgını cektırmeden bu dunyadan gıtme fırsatı vermez.. uzulme hayatın akısında var bunlar ne yazıkkı. hem belkı barısırsınız yıne.. bıraz zamana bırak bakalım hıc bır allahın kulu bes seneyı sılıp cope atmaz, atamaz..
0 oy
tarafından
 Seni cinsellık yüzünden mi terk ettiğini düşünüyorsun  
0 oy
tarafından
 Tabi zor  bir  durum ama kendini koyverme hayat devam ediyor belkide böylesi ikiniz içinde en hayırlısı birde bu şekilde düşün  
0 oy
tarafından
 Çok zor durumun
0 oy
tarafından
 Öyle bir şey yok hakkını helal ediyorum dediğin anda hakkından feragat etmiş oluyorsun gözyaşlarını falan artık helal. Neden dersen belki bilmediğin birşey vardır belki de başka bir şey var beş yılı kimse biranda çöpe atmaz. Hemde iffetini korumuş birini. İsyan etme belki hakkında böyle hayırlısıdır.
0 oy
tarafından
 seven bipilirmiş bipen sevilirmiş dunya bu
0 oy
tarafından
 cinsellikle ne alaka bu soru. seviştiniz mi?
0 oy
tarafından
 Boşver sen ona on Numara fazla gelmişsin belli  
0 oy
tarafından
 Geçmiş olsun canım, kimse hak etmez tabi böyle birşeyi ????
0 oy
tarafından
 ALLAH yar ve yardımcın olsun ????
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap