0 oy
tarafından
Lafa geldiğinde maşallah hiçbirimiz mangalda kül bırakmıyoruz. Namus, şeref, ahlak lafları dilimizden düşmüyor. Diğer memleketlere bakıp onlar yozlaşmış, ahlak namus kalmamış filan diye atıp tutuyoruz.  Peki gerçek böyle mi?

İşte gerçek: "Durex’in 2005’te yaptığı seks araştırma sonuçlarına göre, Amerikalılar ömür boyu ortalama 10.7 partner ile dünya ortalamasının sadece 1.7 puan ilerisindeyken, bu konuda dünyanın en aktif ülkesi neresi çıktı dersiniz? Türkiye! Hayat boyu ortalama 14.5 seks partneri ile Türkiye dünya birincisi."

Kısacası Dünya Zina Şampiyonuyuz.

  

60 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Eczacılık mezunu bir bayan elinde hiç bir veri olmadan okuduğu üçüncü sayfa haberi buraya taşıyor... en garibi de ona inanmak için can atan aşağılık kompleksi sahibi erkekler, kadınlar...

Bir arada yapılan araştırmaya göre Türkiye, Kanada'dan sonra doğaya en çok özen gösteren, koruyan ülkeydi. Araştırma soru cevap şeklinde yapılmış.

"Doğayı korumak için çaba gösteriyor musunuz?"   "Göstermez miyim, hepimiz ailecek doğayı koruyoruz, kolluyoruz!..."   

Hacı, Durex bana böyle bir soru sormadı, arkadaşlarıma da sormadı ki sorsa hepimiz haftada en az üç kızla yatıp kalkıyoruz, tabii tüm kızlar da bize vermek için sıraya girmişler ya...

Hadi erkekleri geçtik kadınlar nasıl bu bulvar gazetesi haberine inanıyor, yani soruyorum bu soruya "aa evet doğru doğru..." diyen kadınlar o bahsedilen "zina" (kullanılan kelimeye bakın!) sizinle mi yapıldı?   Nereden biliyorsunuz...

Biraz insanlarımıza sahip çıkın, sevmeseniz de başkalarının sevmesini kıskanmayın...

Durex'ten ne kadar reklam parası aldı bu haberi yapanlar merak ediyorum...
0 oy
tarafından
 Kumru tumblr hesabını inceledim ordan pek cevap vermiyorsun sanırım swingers  ya da  üçüncü birisini aranıza alıyormusunuz?
0 oy
tarafından
 siz neden hep cinsellikle ilgili konuşuyorsunuz ?
0 oy
tarafından
 lan kım nrden bılcek kımın zina yaptıgını sacma sacma seyler yazmayın.
0 oy
tarafından
 arap ülkeleri

dir bence çünki gizli saklı daha çok yapıyorlar

 
0 oy
tarafından
 Çokta inanalısı bir araştırma değil... Üstelik araştırmada kız erkek ayrımı yok sanırım aranızda kac bayanın 15 farklı ilişkisi oldu ki ?
0 oy
tarafından
 senin bu başlığına gülerim ben yaa...kaynak gösterdiğin şeye bak Durex miş...böyle bir istatistik bilgiyi ciddiye almak için o bilgiyi toplayan şirketin rüştünü ispatlamış ve istatistik alanında faaliyet gösteren bir şirket olması lazım...Durex gitsin prezervatif satsın...
0 oy
tarafından
 biz masumuz sanki zorlamı yapıyoruz arkadaş demek ki bir veren var
0 oy
tarafından
 Avrupa ülkelerinde zina suç sayılmadiğina göre sanırım şampiyonluk bizde...:))
0 oy
tarafından
 ABD prezervatif kullanmadığı için paso kürtaj paso çocuk doğuyor. TR'de ciddi bi' baskı olduğu için herkes prezervatif kullanıyor ve dolayısıyla Durex'in istatistiği yanlış çıkıyor.

Ulan tek paragrafta koskoca şirketi si... çökerttim. Durex bu sefer kendi ürettiği prezervattiflerin kurbanı oldu.
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap