0 oy
tarafından
Böyle soruyorum ama bu bariz belli sadece kendinizi düşünmeyin genel düşünün. Her şeyi cinselliğe Bağdaştırma huyunuz var. Kız da erkek de dahil üzerine alınan alınsın. (Kızlarda çok yok gördüğüm kadarıyla) Hiç alakasi olmayan yerlere bile cinsellik katıyorsunuz. Hayır yani içgüdü vs demeyin bana iç güdüsü bambaşka bir şey iç güdüsü ile bir şeyi seçince direkt olarak nedenini söylemezsin ama o şeyi seçme ihtiyacı duyarsın veya onu seçmen gerektiğini hissedersin ama sizdeki her şeyi cinselliğe bağlama yorumu iç güdüsel değil. Bazı örnekler vereyim isterseniz gri eşofman giyince kızların hemen +18 e geçmesi belli oluyor bazı şeyler ama erkeklerin rahatlığından o yoksa neresi çekici ve sexy? Ya da kızları gözüyle güzel bulmak yerine uçkuruyla güzel bulmak neymiş efendim yok minyon kız çünkü yatakta çok iyiler yok balık etli kız çünkü eline attığın yer de et gelecek yahu sen bir kez olsun birini gözünle beğendin mi? Bir kez olsun evet bu kız çok güzel gözükür dedin mi? Yahu size göz gibi mükemmel bir organ verilmiş kullanın diyorum bunu kullanın  

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
 güzell bir kelâm.. yüzde 1000..
0 oy
tarafından
 hayır gayet yakışıklı ve güzeller ilişki içinde sadece çirkin erkekler yapamıyor onlar da abaza işte rteden ricam bizi kısırlaştırsın topluma bir faydamız olsun.
0 oy
tarafından
 Değil
0 oy
tarafından
 Çünkü cinsellik küçüklükten beri tabu ve yasaklarla baskı altına alındığı için böyle olması kaçınılmaz.  
0 oy
tarafından
 Öyle bir de şiddet kavga meraklısı ülkeyiz adamın birini sandalye yüzünden öldürdüler daha nice olaylar var da ne desek boş.
0 oy
tarafından
 Evet evet
0 oy
tarafından
 Bir şeyi ne kadar yasaklar ayıp der günah der tukaka edersen o kadar üzerine düşülür gizli gizli. Sonuç cinsel olarak cahil ve aç bir jenerasyon. İşin kötüsü o jenerasyonlar bitmiyor. Onlar çocuk yetişritiyor ve bir snraki nesile aktarılıyor.
aileden eğitim, seksin hayatın doğal bir parçası olduğu anlatılmalı.  
0 oy
tarafından
 İçgüdüsel değil, toplumsal, daha doğrusu dini bir durumun sonucu olduğunu düşünüyorum. Her yasak insana tatlı gelir, bir çocuğa sobaya dokunma dersin gider inadına dokunur, kediye bile atma dersin gider en değerli eşyanı minik patileriyle ite ite atar, sonunda cezalandırılacağını bilse de. Haliyle bırak başkasıyla ilişkiye girmeyi, insanın mastürbasyon yapması bile kısıtlanıyor, "kendi bedenini bile keşfedemezsin, günah" deniyor. Bu da insanın doğasında var olan bir şeyi sıkıştırıp sıkıştırıp bir yerde patlamasına neden oluyor.
0 oy
tarafından
 Aptallarla dolu memlekette kadınlık en karlı meslektir. Avrupaya gitseniz avrupalı erkekler sizin tribinizi çekmez. Erkeğin sapık olması siz kadınların işine gelmiştir daima. Çünkü ilk adım daima erkekten beklenir.
0 oy
tarafından
 Çok kafa yormak çok sorun getirir. Kendinize uygun birini bulup hayatınıza devam etmeyi tercih etmelisiniz.
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap