0 oy
tarafından
Partnerinizle yenilik peşindeyseniz, artık cinsel yaşamınıza renk katmanın vakti geldi demektir. İşte ölmeden önce denemeniz gereken 30 seks fantezisi;peki sizin tercihiniz hangisi olurdu?
1- Patron-çalışan fantezisi
Araştırmalara göre çalışan kadınların %56’sı ve erkeklerin % 61’i, iş yerindeki çalışma arkadaşlarıyla ilgili fanteziler kuruyor. Neden olmasın ki? Takım elbisesi içinde bütün seksiliğiyle bilgisayar başında kahvesini yudumlayan partnerinizin yanına, bugüne kadar iş yerinde hiç giymediğiniz kadar mini bir etekle gidin ve “bugün içine ne giymediğinizi” gösterin ona. İkinizden başka kimsenin olmadığı bir ofisi istemediğinizi söyleyemezsiniz.
2-Esaret
UCLA’da yapılan bir araştırmaya göre, kadınların %64’ü tutkulu ve edilgen bir seksin hayallerini kuruyor. Neden mi? Ona ne yapması gerektiğini söyleyen bir erkeğe “gereken izinleri” vermek bir hayli tahrik edici olsa gerek. Grinin Elli Tonu şimdi daha iyi anlaşılıyor.
3-Teşhircilik
Brett Kahr’ın araştırmasına göre insanların %19’u sevişirken başkaları tarafından izlenilmek istiyor. İnsanların %5’i ise kamusal alanda seks yapmanın fantezilerini kuruyor. Birileri risk almak mı dedi? Belki de sadece perdeleri açık bırakıp pencereden şöyle bir dışarı çıkmak yeterlidir.
5- Gözetleme
Partnerinizle beraber p*rno filmler izlemek hoşunuza gidiyor olabilir. Ya da sahilde güneşlenirken insanları süzmek, komşularınızdan gelen sevişme seslerini dinlemek sizin için yeterince tahrik edicidir. Partnerinizle bunu konuşabilir ve hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İşin sınırları size kalmış.
6- Birbirini mastürbasyon yaparken izlemek
Gözetleme işini biraz değiştirmeye ne dersiniz? Libidonuzu dizginleyemediğin bir gece, ikiniz televizyon karşısında otururken aniden elinizi aşağılara götürebilir ve partneriniz sizi izlerken mastürbasyon yapabilirsiniz. Dokunmak yasak ve sadece birbirinizi izleme şansınız var. Onun da size eşlik edeceğinden emin olabilirsiniz.
7- “Bir yabancı” fantezisi
Bir fanteziyi ilk kez denemek mi? İşte tarafların her ikisinin de denemek isteyeceği türden bir zevk. Bilinmez olmakta seksi ve gizemli bir şeyler var. Partnerinizle birbirinize iki yabancıymışsınız gibi rol yapın. Yeni tanıştığınız birisiyle dakikalar içerisinde yatakta olma fikri elbet hoşunuza gidecek. Dilerseniz fantezinizi genişleterek, dışarıda bir yerde tanışmış gibi yapabilir ve gecenin ilerleyen saatlerinde kahve içme bahanesiyle onu evinize davet edebilirsiniz.
9- Biri üçüncü mü dedi?
Kıskançlığı aşmak çok zor. Ama son yıllarda üçlü fanteziler önemli bir yükselişte. Araştırmalar kadınların küçümsenmeyecek bir kısmının bu fantezilerini gerçekleştirdiğini gösteriyor. Çevrenizde dönen dünya, belki hiç de sizin sandığınız kadar masum değildir.
10- Toplumsal alanlarda sevişmek
Yapılan bir araştırmaya göre, kadınların %64’ü yatak odalarından çıkıp açık alanlara yönelmişler bile. Yakalanma korkusu, panik ve hızlı olma zorunluluğu…Bütün bu heyecanlar birleştiğinde, unutamayacağınız bir deneyim yaşayabilirsiniz.   

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
 yazdıklarını bir yere kopyala ve düenleyerek bence olarak paylaş. kaldırılacak çünkü paylaşımın.
0 oy
tarafından
 Kafanın üçte ikisi yok :D
0 oy
tarafından
 30 yazmış ama 10 da kalmışsın :)
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap