0 oy
tarafından
bir kızla yeni tanıştınız ve ikinizde birbirinizden hoşlandınız birlikte olmaya karar verdiniz , kız prezervatifi ağzına alıp size oral yapmaya başlıyor ve o da ne bir baktınız prezervatifi size takmış bile?ne düşünürsünüz ?

  

60 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Eğer böyle yeteneği olan biri varsa kesinlikle tanışıp bi' teşekkür etmeliyim fantazi dünyalarına yeni bir fantazi kattığı için. Ayrıca eğer öyle bir şey olsa gerçekten şaşırırdım. Takarken hissetmemek mümkün değil ancak eğer takmışsa istediğini yapmak lazım... Sevinirim...
0 oy
tarafından
 ouwww derim :) sen nasıl bişeysin yaa

öhömm  neyse

Hemen kötü düşünmezdim, bazı becerikli insanlar hayalinde kurdukları , başka bir yerde ( p*rno) gördükleri şeyleri ilk denemelerinde başarı ile gerçekleştirebilirler. Ki zaten biraz olsun p*rno tecrübesi olması gerekir. Ben iyi düşünürdüm.
0 oy
tarafından
 Aynen bu olay basima geldi. Yeni tanistigim degilde, herneyse:) bundan 2 sene once düz duvara tirmandigim bir donemdi. Guzel bi kiz, birlesmek icin butun hazirliklar tamam, uzandim ve daha sonra agziyla prezervatifi takma islemini yapti . Ama o esnada gür siyah saclariyla bunu farketmemi engellemisti, yoksa kesin farederdim. Ama zavalli ben, bu durumu farettigimde coktan gec kalmistim zaten, her ne kadar bana zevk yasattiysa yinede bunu yapmaya hakki yoktu:(
0 oy
tarafından
 korunuyor derim... alerjisi avrdır.. yada meninin agzına gelmesini istemiyordur.. . ama dayanamıyordur da yapmadan bunu... diye dusunurum... (yada kesinlikle zmanında fahişelik yapmsıtır diye de dusunebilirim genelde onlar yapıyorlar bu tarz seyler : ) ))
0 oy
tarafından
 1kez karşılaştım böyle bir olayla, o da Amsterdam Red Light Distinct'deydi... 50eur 20dakika hesabı... nasıldı dersen çok bir efsane birşey sayılmaz... arada ticari bir ilişki yoksa zaten et ete değsinciyim ben. alt taraflarda zaten tırsıyoruz prezervatifsiz bari oral sırasında temas olsun bea... Ayrıca kontrolü kıza çok çok nadir veririm, eminim bir çok erkek de kendi istediğinde kendisi takmak ister prezervatifini.
0 oy
tarafından
 tam senlik soru varya ne diyeyim :) ben hemen takmasaydın derdim herhalde ... bana garip garip bakardı ne yapacağımı anlamak için :)
0 oy
tarafından
 yok daha neler...

mümkün olduğuna inanamıyorum...siz birde link dekine bakın bütün aile takamıyor...

 link  
0 oy
tarafından
 Olayın tadını çıkartmakta fayda var derim.

Ama sen bu soruyu onunla gelecek düşünürmüsün anlamında sorduysan ...

Yohh anem yohh..
0 oy
tarafından
 Yeni tanışmışım. Hemen yatmaya karar vermişizde, ağzıyla kuş tutunca mı tuhaf kaçacak. O zaman mı bu kız kötü egg diyeceğim. Soruya bak. WTF.
0 oy
tarafından
 Acunun programına çıkarmak gerek, kesin 3 evet alırdı hatta sergen yıldızlı evet derdi... :)
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap