0 oy
tarafından
Kadınların seks için erkekler kadar adım atmadığı, uğraşmadığı bir gerçek. Erkek adım atmasa uğraşmasa sevişmek aklından geçmeyecek kadınlar var. Hal böyleyken kadınlar seks için birşey yapmıyorken eğer adım atmak, uğraşmak kadınlara kalsaydı insanlık olur muydu?   

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
 o bir hurafe kadınlar kendi kök hücresinden çocuk yaamıyor. ilerde belki oyle bir imkan olabilr ama iki cins yaratılmamızın da bir nedenı var yani  
0 oy
tarafından
 şöyle bir açıklama gereği hissediyorum tecrübelerime dayanarak
öncelikli şunu bilelim kadınlar erkeklerden daha azgındır. sus pus durduklarına bakmayın.
şu yanılgıyı da kabul edin. siz kadını ikna etmiyorsunuz. kadın ikna olmuş gösteriyor kendisini. asla bir kadın ikna olmaz bu konuda. istiyorsa ikna olmuş gözükür hepsi bu. istemiyorsa asla ikna edemezsiniz.

şunu unutmayın. cinsellik konusunda kadın daha cesurdur. erkek korkar. kadın ne kadar yanaşmanıza izin verirse o kadar yaklaşırsınız. cinsel sohbetler ettiğiniz ilişki yaşadığınız kadınları sanmayın ki siz ikna ettiniz. esas onlar size izin verdi yanaşmanıza. bunu bilin. bir kadının çizdiği sınırı erkek geçemez. ama erkeğin çizdiği sınırı kadın geçer. bunu bilin. peygamberi bile yoldan çıkarabilecek kapasiteleri var.

gelelim isteksiz görünen kadınlara. hiç bir kadın doğuşta isteksiz yapıda doğmaz. kadını zaman içerisinde yaşadıkları olumsuzluklar isteksiz hale getirir. bunun sebebi de cahil erkektir. bencil erkektir. öküz erkektir.

kadını mutlu etmeyi bilmeyen, filmleri gerçek sanıp inanan ve filmlerde gördüklerini kadına uygulayan, kadını mutlu etmenin penis ölçüsünde olduğu gibi salakça inanışı olan asla sevişmeyen asla kadına odaklanmayan sürekli ilişki ve sonuç odaklı aceleci davranan, kendi işi bitince dönüp yatan kadının durumunu önemsemeyen erkekler yüzünden kadın bu işten soğur

sadece erkeğin rahatladığı ama kadının rahatlamadığı ilişkide kadın kendini kirlenmiş hisseder.

bir erkek böyle bir kadın yerine kendini koysun. düşünün ki kadınla ilişkidesiniz. tam orgazma yaklaşırken kadın dese ki ben boşaldım tamam. dönüp yatsa ve siz ortada kalsanız. kasık ağrınızla ve boşalamamış şekilde. bir de bu ilişki nedeni ile duş almak zorundasınız. o uykulu halde kalkıp bir de mutlu olamadığınız bir şey için yıkanmak zorundasınız. bu nereye kadar sürer. mutlu olmadığı bir konuda gereksiz bir sürü eylem yapıyor.

kısacası isteksiz kadın modelini öküz erkekler cahil erkekler üretiyor.

kadınlar gerçekten mutlu edilebilse kadına kalsa üreme inanın nüfus patlaması olur
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap