0 oy
tarafından
Kimileri zayıf sever, kimileri esmer sever, kimileri sohbetini sever, kimileri hemcinsini sever, kimileri transları sever.

Her şeyden önce, trans yönelimi diye bir cinsel yönelim var. Kadınlara da erkeklere de cinsel ilgi duymayan ama sadece trans kadınlara ilgisi olan erkekler tanıyorum.

Biri bana iltifat ettiğinde örneğin bu sitede hemen altına "ne abazasın travestiye bile yazıyorsun" diyorlar. Hiç mi kitap okumuyorsunuz arkadaş? Bunun yoklukla bir alakası yok.

Neden bu tarz düşünceler hâlâ devam ediyor sizce?  

36 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Kız dururken netice de trans Mrans erkek Öğğğğğğğhhhhhgggg.
0 oy
tarafından
 Bende severim trans ama kestirmiş olması lazım yoksa ben arkadan basınca onunkide kalkıyo sonra oda beni zikmek istiyo ben buna karşıyım
0 oy
tarafından
 Trans kadına yazan yokluktadır, ***.

Dediğin şekilde bir cinsel eğilim yok kendinizi kandırmayın. Kararınıza saygım var fakat yazdıklarınız bana gerçekçi gelmedi.
0 oy
tarafından
 bence lezbiyen eğilimin var ve  bir  seksüelsin gerçi bende çıtır olmak kaydıyla transla beraber olabilirim
0 oy
tarafından
 Hiç mi kitap okumuyorsunuz diyerek kendi sorunu zaten cevapladın :)
0 oy
tarafından
 benim ilgim var
ben trans kadınlardan hoşlanırım
0 oy
tarafından
 Trans kadın ne demek?
0 oy
tarafından
 Hiç  bir  zaman ilgim olmadı
0 oy
tarafından
 benim tanıdığım bir çok dönme adam falan var şimdi siz ne diyorsunuz onlara bilmiyorum ama transmı homo mu neyse çok güzelde bir muhabbeti var mantıklı  bir  insan güzel sohbet flan ediyoruz ama şu eig seçtiğin  o*  evladı gibi çok bilmişlik yapıpta  bir   b*k  bilmeyen yeni nesil  o*  evlatları yüzünden  bir  çoğu küfür ediyodur
0 oy
tarafından
 bildiğin top la.
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap