0 oy
tarafından
Adamın birisi karısının vajinasi siyah diye boşanmak istiyormuş gitmiş bosanma davasi açmış hakime de söylemiş hakim bey karımın vajinasi. Çok siyah ben evli kalmak istemiyorum beyaz vajinali biriyle evlenecem demiş hakim tamam oğlum diğer duruşmaya gelirken bir adet yumurta al öyle gel demiş neyse ikinci duruşma tarihi gelmiş adam hakime yumurtayı vermiş karşısına geçmiş hakim yumurtayı adamın gozune bir fırlatmış adam neye ugradigini şaşırmış adamin gözü moralmis ve şimdi anladın mi demiş hakime adam hala anlamamis ben senin gözünü bir defada ve bir yumurtayla moralttim ya o kadın ne yapsin yılın 365 günü ve iki yumurtayla onu bulduğuna suret deyip kovmuş adamı .hikaye nasıldı yorum alalim birde sizce vajina çok iliskidenmi kararıyor ne dersiniz  

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
 moralma değil morarma o
0 oy
tarafından
 Eee anlamadım:S
0 oy
tarafından
 bu fıkranın kaynağı neresi götün mü :D hayatımda böyle saçma birşey okumadım
0 oy
tarafından
 çok kahveden kararır diyollaaar
0 oy
tarafından
 hyr tbıkıde alakası yok.bazıları jılet ıle kılları kesme ıle oldgnu soluyor.ne yanı ıster kara olsn ıster beyaz herkesınkı farklı yanı bu knuda cok secıcı olmya gerk yok :)
0 oy
tarafından
 Vajina ilişkiden kararmaz.
0 oy
tarafından
 ahahaha :D

soruna güzel bir sekilde cevap aramissin.

ilişkiden kararma falan olmaz bu teninle ve genetik olarak ilgilidir.

dert etme mor vajina da güzeldir. sahsen severim. sarkık olmadıktan sonra rengi önemli değil. hatta cok pembeleri sevmem bile sahsen :)
0 oy
tarafından
 çok fazla masturbasyonda karamasınn
0 oy
tarafından
 alakasız kararmaz kara olan karadır pembe olan pembe yani bulduğuna dua et :D
0 oy
tarafından
 ben aldığımda karaydı hala kara
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap