0 oy
tarafından
Yillardir mast. Yapiyorum ve orgazm oluyorum yasim 19 daha once cinsel iliskim olmadi ayni zevki ilerde yasayacagim ikiskilerde alamamaktan korkuyorum ve mast. Gunah oldugunu duydum birakmak istiyorum ama aliskanlik oldu. birakabilen var mi? Erkekler icin gerekli ama biz mast. olmadanda durabiliriz. bunu yapan yani mast. yapmayam birakan kizlar var mi? Yorumlari alabilir miyim vicdanende gunaha girmenin rahatsizligini hissediyorum. lutfen yardimci olun.  

37 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Erkek de kadın da 1 kez o zevki tattıysa duramaz. Bilmediğin bir şeyi yapmak da istemezsin erkek de böyledir.

Partner bul ya da hobi edin.
0 oy
tarafından
 Sanırım çok nadir de olsa herkes mastürbasyon yapar, yapmayan insan yoktur. Haftada 2 erkekler için ideal ama bayanları bilmiyorum sen de kendine bir mastürbasyon günü belirleyip biriktirdiğin tüm duyguları o günde yaşayacağına dair psikolojik olarak kendiniz hazırlayabilirsin, yani işi kafanda bitirmelisin.
0 oy
tarafından
 Bazı insanlar gibi mastı odak noktası olrak görmekten vazgeçme başka işine nasıl bırakacağına gelirsek bunu bıraktığında adam öldürmeyecekler cinsel isteklerine dizgin vurmak kişi elinde kitap oku fotoğraf çek teknolojiyle uğraş gündem takip et modayı sadece giyimden ibaret kılma detaylarını araştır ve öğren kendini arkadaşlarınla zaman geçirmeye odakla bunlar normal insanın yapabileceği şeyler bunlar
0 oy
tarafından
 Birakamazsin bence djdhjd
0 oy
tarafından
 Sosyal aktivitelere katil arkadaşlarınla ailenle vakit geçit yalnız kalmamaya dikkat et
0 oy
tarafından
 Yer değiştir. Seyahat et. Kendini tutamıyorsan oruç tut.
0 oy
tarafından
 bir yol bulursan banada söyle
0 oy
tarafından
 ben de 19 yaşındayım, mast bağımlısıydım sonra masaj aletini keşfettim onla yaptım  bir  nevi bakire vibratörü gibi. ondan sonra elim bana masaj aletiyle yaptığım zevki vermedi. sonra azalttım işte azala azala bağımlılıktan kurtuldum.  bir  de yurda çıkınca ayda yılda  bir  yapasım geldi yani. cinsel isteğim çok olmadıkça yapmıyorum.

diyeceğim şu ki daha zevkli bişey bul sonra eline geç o aleti de kaybet. elin sana o zevkli şeyin verdiği zevki vermiycek.
0 oy
tarafından
 her zaman abdestlı gez
0 oy
tarafından
 O zaman gerçekte yasa
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap