0 oy
tarafından
Arkadaşlar çoğu genç kizin basina geldiği gibi ben henüz 6 yasinda henüz göğüsleri bile yokken akrabam tarafından tecavuze ugradim kucuktum abi yapma canim aciyor dedigimi hatirliyorum bitek. Korktum kimseye soylemedim. Ama kizligim yirtildi çünkü gelen kani gördükten sonra silip öyle birakti beni ve inanin ben kizlik nedir zar nedir bilmezdim canim acidigi için kanadi sandim bir tek. Gel Gorki Şu an yasim 18 gün gectikce evlilik yasin geliyor ve en çok ozendigim şeydir bakire olmak benim elimden aldilar o hakki ben evlenirsem napicam kattiyen anlatamam kimseye?  

36 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Zaman'ında anlatacaktın Şu an anlatsan da kimse inanmaz
0 oy
tarafından
 doğru mu yazdıkların:(
0 oy
tarafından
 1. si seni seven kişi anlayış göstermeli o yüzde karşındaki kişiyi iyi seç 2. si bence olayın peşi de bırakılmamalı
0 oy
tarafından
 Bakiresin  bir  araştırsaydın bak burda seni kimse benden daha iyi anlayamaz çünkü buna benzer bişeyde benim başıma geldi bende kimseye anlatamam ben baktım araştırdım yani bakire oluyomuşsun sadece vajinanın içi tahrip oluyomuş bunu bil bide hergün yüzünü görmek onların nasıl canını yakıyor bende bilirim utanma korkma sakın Allaha havale et sadece bundan başka çaremiz yok zaten
0 oy
tarafından
 inanmaz kimse. bende inanmadım nedense.  
0 oy
tarafından
 Aranız da kaç yaş var?  
0 oy
tarafından
 vay anasını neler var yaa
0 oy
tarafından
 Canım benim kendini suçlama. Suçlanacak biri varsa o hayvan bile diyemeyeceğim çüküyle düşünen yaratıktır.
Hayatına birini aldığında zaten seni olduğun gibi kabullenecek biriyle beraber olman gerekeceğinden anlatamayacağını düşünüp içinde büyümesine izin verme bu durumun. Gittikçe kendini kötü hissedersin yoksa.
Umarım karşına anlayışlı bir insan evladı çıkar da mutlu olursun..
0 oy
tarafından
 yazıklar olsun..6 yaşında ... olan oldu ama senin sucun yok.. sen seni sevenle evlenmene bak.. Senin namusun yerinde bacım.. kafana takma artık..
0 oy
tarafından
 kızlık zarını takmayan biri ile evlenirsin olur biter dert değil yani
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap