0 oy
tarafından
Sonucda kendini kasiyor ama bir müdet sonra ister istemez zevk almazmi. Bide islaklık olurmu olmazsa tecavüz olayları nasıl oluyor kuru sekilde penis vajinaya girmezki? Tecavüzden kacışın yoksa zevk almaya bak derler bu sözün bir anlami varmi.  

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Biyolojik olarak bedeni farkında olmadan  zevk alır ki buna cevap verir ve sulanma olur diye tahmin ediyorum. Ama kişinin kendisinin zevk alma ihtimalı yok. Böyle bir şey olması için tecavüze uğrayan şahsında sapık olması lazım.
0 oy
tarafından
 keşke bir kadın bana tecavuz etse nerde o gunler
0 oy
tarafından
 Zevk alacağını zannetmiyorum, zorla baklava yesen zevk alırmısın. Öncesinde tehdit, boğuşma, direnme v.b. süreci yaşandığından kuru şekilde olmuyordur. İlişkiden zevk alabilmen için zorla olmaması lazın, alırsan onun adı tecavüz olmaz.
0 oy
tarafından
 bende böyle bir soru somuştum sormaz olaydım kaldırıldı zaten  10 dk içinde ama seninki kaldırılmamış o da enterasan :)

şimdi soruna geleyim zevk almak birazda psikolojiktir zevk almaz büyük ihtimal gibime gleiyor çünkü konsantre olamaz birde tecavüzden sonra ölüm korkusu düşüncesi sarar :)
0 oy
tarafından
 Nasıl bir soru bu.. Ama yinede cevaplıyım. Genelde tecavuzlerde kız kendını kasar kastıgı ıcınde erkek zorlasada girmez.. En sonunda delirir öldürür. Cok görüyoruz bu haberleri tecavuz etti ve öldürdü diye.. Öldürmesinin nedeni budur.. Anca bayıltarak yapabılır ondada zaten bişey anlamazsın
0 oy
tarafından
 vajina zevk aldığında değil penisin içine gireceğini hissettiği zaman ıslanır
0 oy
tarafından
 kesinlikle almaz, kadının istemesi lazım seksi.
0 oy
tarafından
 Fantazisi varsa zevk alır ama diğeri çok zor.
0 oy
tarafından
 güzel soru ama erkek kuru falan dinlemez kuru olması sorun değil yani erkek için
0 oy
tarafından
 sanmıyorum zevk alacağını çok kötü bir şey neler hisseder kimbilir, penis zorlarsa girer sanki girmez mi? belki bir süre sonra hormonlardan dolayı gevşer biraz ama aklında zevk almak olmadığı için alacağını sanmam, bence
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap