0 oy
tarafından
Küçükken ben 7-8 yaşlarında falanim yani nasıl derim bilmiyorum . Komşumuzun üvey oğlu vardı yani biraz dengesiz su an zaten öldürdüler onu başkası yapmasa ben yapacaktım.. beni köşeye sıkıştırıp şeyini ağzıma verdi zorla çok kucuktum karşı gelemedim haliyle şimdi bile ağlıyorum aklıma geldikçe. Kadın görüp kurtarmıştı beni. Bunu benim ailemden başka kimse bilmiyordu erkek kuzenim teyzemin oğlu nasıl olduysa duymuş o tecavüz sanmış yani ben kız değilim sanmış.. Bana seninle birlikte olmak istiyorum nasıl olsa kız değilsin bir şey kaybetmeyeceksin dedi ben hiç bir erkeğe yaklaşamıyorum zaten hala kurtulamıyorum bu durumdan.. Ben anlamıyorum niye böyle ben çok acı çekiyorum neden böyle ? Şimdi ben bu kuzenimi ne yapayım o böyle yapıyorsa başkalarının hakkımda dusunecegi şeyleri bilmiyorum ve zoruma gidiyor içimi dökecek kimse yok..  

47 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Büyük geçmiş olsun.
Psikolojik destek alman gerekli, böyle şeyler tek başına atlatılacak şeyler değildir.

Kuzeninin olayı mutlaka babana anlat. Baban gerekeni yapacaktır. Babalar kızlarını bir ayrı severler. Saçının teline zarar gelse dünyayı sallarlar.

Kendimden biliyorum onu emin olabilrisin.
0 oy
tarafından
 anlayamayız seni güzelim.
0 oy
tarafından
 Şerefsiz pislik o kuzenin. Ailene söyle ya. Fırsatçı . Üzülme çok küçükken olmuş bir şey. Zaten bir şey de olmamış. Bizim aptal insanim8zin abartmalari
0 oy
tarafından
 nerdesin sen bir söylesene
0 oy
tarafından
 Allah belasını versin onların. Uzaklaş derim. Git farklı  bir  şehirde üni oku. Yaşın 18 den büyükse hayatını kur. Girişken ol kurtar kendini. Böyle şierefsizler heryerde olacaktır! Ulan gece gece ne biçim sinirlendim.
0 oy
tarafından
 Zorla Yapılan Bir olay Senin suçun Değil... Sen bundan rahatsız olacak isen ki olmasan bile eşine söyle Seni anlayışla karşılayacaktır.
0 oy
tarafından
 Bulundugum ortamdan uzaklas... iyi gelicek sana
0 oy
tarafından
 Kızlık raporu al ve psikolog gitmeni tavsiye ederim.
0 oy
tarafından
 Çok zor bir durum.. o insanları sil hayatından ve uzaklaş.
0 oy
tarafından
  burada sana psikolojik destek alman gerek diyenlere sesleniyorum senin değil etrafındakilerin buna ihtiyacı var!
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap