0 oy
tarafından
Çocukluk çağında annen sana temizlik yapmayı öğretir kadın olarak doğmuşsan. Namus kavramı 5,6 yaşlarından beri aşılanmaya başlar. Kadının namusu bacak arasındadır ve namus erkeğe emanettir. Regl çağına geldiğinde memeler çıkmaya başlar, mahalle arkadaşların dikkatle memelerine bakar gülerler. Sonra sen Temmuz sıcağında Hırka giyersin erkeklerin dikkatini çekmemek için. Eğer erkek kardeşin varsa ona böyle şeyler asla öğretilmeyecektir. Çünkü o erkek olarak doğmuştur. Erkek adam temizlik yapar mı hiç? Yapmaz. Temizlik yaparsa çocuğunun ilerde Gey olmasından korkar Diktatör Baba! Erkek adamın erkek oğlu olur ya hani?
Erkek adama da namus kavramı öğretilir. Bakire olmayan kadının yollu olduğu, her önüne gelenle seks yaptığı, böyle insanlarla evlilik düşünülmemesi gerektiği öğretilir..

Sayın Cumhurbaşkanımızda eylemci bir kadına; kadın mı kız mı bilmem şeklinde ifadeler kullanmıştı gerçi. Sayın Cumhurbaşkanımız bile bu şekilde ayrıştırırken kadınları mahallemin gençleri nasıl düşünecek? :)

Size başımdan geçen birkaç olayı anlatacağım bu bölümde, Türkiye kadınlarının hemen hepsinin yaşamış olduğu olaylardır bunlar..

Lise çağlarında sınıf arkadaşlarımın çok defa eteğimi kaldırdığını bilirim, merdivenden çıkarken çok defa resimlerimi çekenleri bilirim ve her defasında susmuşumdur. Bu arada tehlikeli sayılacak bir semtte yaşıyorum ve ben de Aleviyim. Aile baskısıyla büyümüş biri değilim. Mini Etek giyen tecavüz edilesi kadınlar arasındayım ben de muhtemelen. Sabahın yedisinde Saldırıya uğradım bisikletli bir tinerci tarafından.
Bu olaylar yüzünden lise 2'de okulu bırakma kararı aldım..

17 yaşında yanlış arkadaşlıklar sonucunda 35, 36 yaşlarındaki bir adamın teknesinde saldırıya uğradım. Beni yatırdı, üstüme çıktı ve merak etme sadece öpeceğim dedi. Sana bişey yapmaya kıyamam dedi böyle de bir  o*  çocuğuydu. Ben o anda ölmek istedim ya da onu öldürmek..
Kaç defa elli tacize uğrayıp dolmuşlardan sesimi çıkarmadan indiğimi hatırlarım..  

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Susmamayı öğrenmemiz lazım
0 oy
tarafından
 Sacmalamaktan öteye gidememis bir genç
0 oy
tarafından
 Bunlarin siyasi iktidar ile ne alakasi var?

Siz Turkiyede yasayan turklerkn en buyuk sorunuda bu.

Sorunun kendisinden baska sorumlu aramaniz. Balik bastan kokmaz. Tume gelim yapin. Bireyleri duzeltinki toplum duzelsin.

Fatmagulun sucu ne isimli  bir  dizi yapip reyting rekorlari kirdiran  bir  memlekette yasiyosunuz sonra hukumeti suclu ilan ediyosunuz.

Kafa bu olunca...
0 oy
tarafından
 Çok üzldm  *
Basında iyiydin sonunda zçtn içine
0 oy
tarafından
 Ben de hep sustum..
0 oy
tarafından
 Bu kadar şanssızını ilk defa görüyorum. bütün sapıklar sana denk gelmiş. Bu arada soru nedir?
0 oy
tarafından
 Ee soru yok?
0 oy
tarafından
 Sacmalamissin
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap