0 oy
tarafından
Arkadaşlar iyi akşamlar. Açık konuşacağım... Kötü yorumlarınızı kendinize saklayın. Biz sevgilimle 1 yıldır birlikteyiz. Ayda 1 falan otelde kalıyoruz. seks dışında her şey oluyor... Gelelim sorunuma. Bu cinsel münasebet olurken ben biraz çekingen davranıyorum. Kendim yapmaya utanıyorum yani. Bu da sevgilime sanki istemiyormuşum gibi yansıyor doğal olarak. Ama kafamdakileri bir bilse adeta tam bir azgın ateşli bir kadın diyebilirim ???? Ama bunu kaldığımız zaman gösteremiyorum işte o da hiç tutkulu değilsin istekli değilsin diyor halbuki çok istekliyim. Nasıl aşabilirim bu çekingenliğimi sizce? İçimdeki ateşli kadını nasıl dışarı çıkarmalıyım? ????????????  

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Sanal dene benimle anlatayim
0 oy
tarafından
 Sende yoksa onu çıkaramazsın. Bu zamana kadar çıkaramamışsın zaten
0 oy
tarafından
 Saldırman gerek
0 oy
tarafından
 bosver gitsin :D
0 oy
tarafından
 Vücudunu mu beğenmiyorsun? Özgüvenini kıran ne?
0 oy
tarafından
 oraya varmadan önce kendini hazırla. sadece varacağın hazzı düşün. bu hazzı sana yaşatacak olan erkeğin erkekliğini düşün. kapıya gelene kadar kilot tamamen ıslanmış, damlatmaya başlamış olsun ;)
0 oy
tarafından
 Kendini rahat bırak yeter  
0 oy
tarafından
 Arkadasim bu durumun psikolojik açıklaması beyninin emrettikleriyle bedeninin istekleri birbirine tezat rahat değilsin tabuların sevismene musade etmiyor ama bedenin istiyor
0 oy
tarafından
 İçinden geliosa neden olmasın
0 oy
tarafından
 Rahat olman lazım, belki gevşetici birşeyler içebilirsin
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap