0 oy
tarafından
Türk erkeğinin cinsel organı diğer ırklara göre küçük mü?

Evet arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum. Türk kızları gercekten bu konuda şanssız mı yoksa kendimize haksızlık mı ediyoruz? Kız arkadaşım penisim için ufak dediğinden beri bu konuyu cok takmaya ve daha dikkatli olmaya başladım. İzlediğim amatör p*rnolarda da daha dikkat ediyorum bize (en azından benimkine) göre gerçekten daha iriler. Çok kızsam da karşı cinse bazen düşününce hak veriyorum. Kendimi onların yerine koyuyorum ve bu benim için her ne kadar bağlayıcı bir sebep olmasada bende daha iri penis tercih ederdim. Böyle düşününce kızların iri penis beğenmelerine hal verilebilir mi? Ne düşünüyorsunuz.

Not: ( Cinsel organım 14 cm.)  

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
  link

Buradan inceleyebilirsin, bilim adamlarının en sık araştırdığı şeylerden ((=
0 oy
tarafından
 arkadasım... sonucta araplar gibi entariyle dolassan ya da afrikalı zenciler gibi cıplak dolassan, yani kasıklarında külotun olmasa yercekiminden dolayı seninde cinsel organın elbette sarkacak ve bu sarkma nedeniyle zamanla iri olacaktır.  bilimde bu vardır saka yapmıyorum. kullanılmayan organ körelir teorisi bahsettigim. ama senin durumda biraz vahim. napalım kız arkadasın bunu istemiş olabilir ama bütün kızlarda iri penislilerden hoslanmıyorlarki... benimde 22 cm ben diledigim bayanla beraber olamıyorum mesela...
0 oy
tarafından
 boşver boyunu sen golü erken mi atıyorsun o önemli .büyük penis acı verir haydar hoca bile diyor önemli olan boyu değil işlevidir.büyük penis çok zevk demek değil.

kız arkdaşn kactane penis görmüş hayatında ki seninkine yorum yapıyor.

 
0 oy
tarafından
 kuzey ülkelerinin insanları kadın erkek uzun oluyor, amerikalılar da öyle. fakat türkler, italyanlar, bulgarlar, ispanyollar, rumlar, ermeniler, iranlılar, araplar, fransızlar, aynı boy kategorisine girdiğinden bunların penisleri de aynı boydur. ötekilerin penisleri büyük olur, ama kadınlarının vajinaları da...  bizim kategorimizde bayanların vajinaları da kısadır. her millet kendine göre yani.

japonlar, çinliler vs nin ki de ufaktır. bayı bayanı öyledir.
0 oy
tarafından
 evet ufak, milletin laflarina bakma, marketlerde ne trojan var ne de durex xxl! anla iste buyuk bir durum olmadigini turkiyede, sozlerine baksan hepsi zenci, ee o zaman bu zenci arkadaslar ne kullaniyor? :D haa bir de bu bir boy buyuk almalarina ragmen boyle, kendilerine uygun boyu alsalar ne olacakti kimbilir. adamlar buyugum heytt derken biz farkli ulkelerden condom siparisi veriyorduk yahu pehh!
0 oy
tarafından
 Cinselliği filmden ogrenenler, boyunu onemli sanirlar. Halbuki partnerini ne boyu ne işlevi mutlu eder
0 oy
tarafından
 kendim üzerimden bi sonuca varmam doğru değil ancak benim cinsel organım 10 cm idi.kendime yaşattığım şap bombardımanı sonucu 3-4 cm oldu.

evet,yukarıda yazılanlar doğru bence
0 oy
tarafından
  link  
0 oy
tarafından
 sizi bilmiyorum ben mezurayla ölçmeye başladım :D Türklerinki daha küçüktür ama türkler inan bana kaç kat daha deneyimli :D
0 oy
tarafından
 zencilerle türk erkeklerini karşılaştırırsak; zencilerin ki büyüktür ama zenci kadınların vajinasıda ona uygun olarak geniştir. Türk erkeklerininki daha küçüktür ama türk kadınlarının vajinası da dardır. Yani bir Türk erkeği bir zenci kadını mutlu edemez. ZENCİ erkekte türk kadınını mutlu edemez :)
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap