0 oy
tarafından
Testis torbalarımdan birisi diğerine göre çok aşırı küçük bu durum cinsel performansımı ve üreme sağlığımı etkiliyor olabilir mi? Önlem almalı mıyım? Masturbasyonda herhangi bir sorun yaşamazken partnerim ile ilişkide geç boşalma sorunu yaşıyorum ve boşaldıktan sonra yeniden erekte olmam 1 saati alabiliyor. Bu durum testis torbalarımdan birinin çok küçük olması ile ilgili olabilir mi?  

1 cevap

0 oy
tarafından
 Biri bebekken yukarıda kalmış ve vücut ısısından yanmış olabilir , bir doktor elle yerine itse de vasfı kaybolmuş ve gelişmesi durmuş olabilir. Bu durumda bobrekler gibi biri diğerini görevini üstlenmez. Sonuçta üreme sağlığın ise merakın , bunu spermiogram testi ile öğrenebilirsin. Boşaldıktan sonra beyin stokların boş olduğu sinyalini aldığı sürece sertleşmeye izin vermez , Bunun adı da refrakter dönemdir kasın erkek herkeste ama erkeklerde 1 saat ile üretime göre 1 hafta da sürebilir. 1 Saat sonra aslında sistem dolmaz , burda kişinin amacı performans şeytmektir ama zararı olan bir ego işidir.
Hiç bir erkek supermen değildir, bakma mangalda kül bırakmayanlara , sürdürülebilir iş değildir ve zorlamadır. Fazla zorlamak da hasar oluşturur.
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap