0 oy
tarafından
Vajinamın görüntüsünden utanıyorum. Deformasyon geçirmesi için herhangi bir şey de yapmadım -doğum, mastürbasyon gibi- ve genetik olarak iç dudakları büyük, sarkık. Sanki çok fazla ilişki yaşamışım gibi duruyor, ayrıca asimetrik ve koyu renkte -öyle kahverengi değil ama pembe de değil- ve klitorisimin başı da normale göre daha uzun. Labioplastiyi araştırdım, fakat yaptırmaktan korktum, bu yüzden vazgeçtim. Partnerimin benden iğrenmesinden korkuyorum, bu yüzden hep oramı kapamaya çalışıyorum ama illa ki görecek. Tepkisi ne olur? Kötü bir şey düşünür mü? Bu arada, koku konusunda dikkatli ve bakımlıyım.  

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Bişey olmaz... erkekler sevince heryer üsküdar. BAkımlı ve temiz olmaya devam et yeter...
0 oy
tarafından
 hıc yassamadın mı
0 oy
tarafından
 sıkıntı olmaz snı severse vajına seklının bı onemı olmaz partnerın ıcın. sureklı ılıskı yasayan bırımısın bılmıyorum ama eğer bakımlı ve temızsen partnerının bunu sorun edecegını sanmıyorum sonucta şekilden şekile degısen bısey bu dogumsal yanı. sorun edecek bı partnerın olursa onun dusunce yapısı oturmamıştır bence.
0 oy
tarafından
 oturdun vajinan hakında tezmi hazırladın :-)
meclise gensoru önergesi ver bari bu vajina nasıl vajina :-)
0 oy
tarafından
 Takmayın o kadar
0 oy
tarafından
 ingilizce biliyorsanız size "the perfect vagina" adlı delgeseli izlemenizi tavsiye ederim.. sizin durumunuz da dahil bu konuları ele almış bir belgesel..
0 oy
tarafından
 Görsel var mı?
0 oy
tarafından
 İyide partnerin onu dizine oturtup saatlerce muhabbet edip saçlarını okşamıcak ya.. işlev bozukluğu yoksa sorunda yok. hem bazıları dudaklı ve kabarık klitoristli sever ????
0 oy
tarafından
 Hiç canını sıkma cinsel organlar kişiden kişiye göre değişir. Seninkisi de kusurlu değil aksine oral ilişkide iki tarafında daha çok zevk almasını sağlar ;-) Kafana takılan olursa bana sor ;-)
0 oy
tarafından
 Bence yanlış düşünüyorsun vajina illa şöyle olacak diye bir kaide yok, kendi açımdan dudakları dışarı çıkmış büyük olanlar benim daha çok hoşuma gidiyor onu yalamakve emmek daha zevkli
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap