0 oy
tarafından
sevgilim gayet muhafazakar namazını kılar olması gerektiği gibi yaşar .. ama yan yanayken tutamıyor kendini anlayabiliyorum .. çok ileriye gitmez biliyorum ama öpüşmek dokunmak istiyor .. eğer öyle bişi yaparsak ikimizde sonra pişman olucaz biliyorum .. bir de kalıplı bugün kendine doğru çekti beni çekmeye çalıştım kendimi ama hiçte başarılı olamadım gözlerimin dolduğunu görünce anladı hatasını özür diledi ama tekrar olucak gibi .. ben ne yapıcam ya yardımcı olun lütfen !  

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Evlenme ihtimaliniz yok ise durumunuz değişmez .

Sizi fazlası ile arzuluyor içindeki coşkuya karşı koyamıyor ya daha az görüşeceksiniz yada nefsine hakim olması için ona telkinde bulunacaksınız .
0 oy
tarafından
 Öpüş sen de. Ne var bunda.
0 oy
tarafından
 dinden çıkarsınız sakın ha:D
0 oy
tarafından
 olması gerektiği gibi yaşar demşsin. bunlarda olması gerekenler zaten.
0 oy
tarafından
 arkadaş kadının cazibesi günümüz en müslüman adamın bile aklını alır...

benim tanıdığım bi imam vardı. kadının biri dedi (gazinoda çalışan bi kadın) bak şu adamı görüyor musunuz? adamım diye geçinir 1 günlük işi var dedi. biz iddiasına girmiştik. ucuz bişeyine. adamı gününde ayarladı. kulağına bişey fısıldadı kadın sonra tınlamadı evine doğru yolunu tuttu imam tıpış tıpış gitti. sonra imam aşina oldu. kadın bi süre sonra taşında imamın yuvası bozulmasın diye.

nereye getirecem konuyu bak. eğer bi erkek baştan cıkıyorsa yüzde 70 sebebi kadındır.

ha o kadar muhafazakarsa beraber olduğu kızla nikahlı yaşayacak arkadaş. kendini muhafaza edemeyecek adama nasıl muhafazakar deniyor bilmiyorum

namaz kılmak Allah kendi arasındaki muhabbet. diğeri kulla arasında. Allah affeder ama kul affetmez.(demek istediğimi yorumla anla)
0 oy
tarafından
 Konuşmak herşeyin çözümüdür.. ''Ben de isterim öpmek seni seviyorum ancak pişman olacağımızı bildiğim için yaklaşmıyorum.. Ve sen de isteyince ben üzülüyorum'' diyebilirsin mesele..
0 oy
tarafından
 münafık olucaksınız sakın bidaha yapmayın
0 oy
tarafından
 İnsanın her zaman cinselliğe ihtiyacı vardır.muhafazakarlıkla ilgisi yok ...
0 oy
tarafından
 Gerçek muhafazakar biri bu dediklerini asla yapmaz.
0 oy
tarafından
 bi kere iki kere goz yasına bakar ama üçüncü defa affetmez, çünkü aklına koymuştur.Bence tepkin sert ve *** olsun.Onlada yalnız kalmamaya ve özellikle evine gitmemeye bak...Burda şimdi çogu kişi çıkar sevdiginle yaşaman gereken şeyler,normal der.Her görüşe saygı fakat benden söylemesi=yanlışşşş...!
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap