0 oy
tarafından
Nişanlım ters ilişki anal istiyor beni dinlemiyor hayır diyorum olmaz diyorum birkere yapalım bir şey olmaz diyor :( evlenincede yaparsın sen  o zaman diyorum evet yapıcam diyor çoğu kez sağlıklı bir durum olmadığını acıdan ve hastalıktan başka bir şey getirmeyeceğini defalarca söyledim ama hala kararlı nasıl vazgeçer ne dersem fikri değişir.  

40 Cevaplar

0 oy
tarafından
 o adam kafayı koymuş. sana abi tavsiyesi. hemen s**tiret onu kovala gitsin. ayrıl. bir ömür o kafada adamla yaşanmaz. her gün aynı işkence. sağlığından olur çişini tutamaz hale gelirsin. hem de günaha gireceksin. evli bir kadın bile kocası zorla yapmaya kalkarsa boşanmaya sebeptir. sapık bu isteğinden sonra bakalım ne fantaziler çıkaracak.

hiç uzatma bitir. gerekirse ailene de söyle. kapat bu dosyayı.
0 oy
tarafından
 felaket derece azmış bu adam .D
0 oy
tarafından
 Çoook basit ama iğrenççç, müsil iç adam ilişkiye girmeye çalışırken üzerine başına heryerine zıççç, eğer bir daha senle anal isterse adam değilim, %10000 garanti çözüm..
0 oy
tarafından
 anal isteyenler gizli gay miş de..
0 oy
tarafından
 Bir insanın fikrini değiştirmek gerçekten en zor işlerden biri.Nişanlının inancı varsa ona din üzerinden birşeyler anlat hadisler falan var bu konu hakkında ona oku.Yok düzelmiyecek gibiyse kafaya taktıysa sen kararını ver.Bekara karı boşamak kolay olduğu için birşey diyemem...
0 oy
tarafından
 işin zor bu adam ya yapıcak ya yapıcak.ayrıl şundan kurtar patronu
0 oy
tarafından
 hak yolu varken bok yoluna girmeyin çocuklar
0 oy
tarafından
 Hazırlık iyi olursa ve yavaş yaparsanız zevk alabilirsin
0 oy
tarafından
 bende sana bu şişeyi sokucam kabul ediyosan ve katlanabilirsen sende bana sokabilirsin aşkım de..
0 oy
tarafından
 bence isteğini yerine getir sende bişey stersin o da yapmazsa nolacak sonra sürekli problemleriniz olacak ama tabi ki senin bileceğin iş yinede
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap