0 oy
tarafından
Ve aynı şekilde girerken gözlerime bak diyor. Ya da seks esnasında bana, "Sesini duymak istiyorum bir şey söyle" diyor. Bunları neden diyor ve içime girerken gözümü açmam ne demek? Neden istiyor bunu, siz de istiyor musunuz?  

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
 ne enteresan tipler var arkadas
0 oy
tarafından
 Göz değil ama ses tabiki olmalı. Ses çıkarmadan gözünü kapayıp aynen ölü gibi yatan bir kadınla sevişmek, mastürbasyon yapmaktan daha kötü inan bana.
0 oy
tarafından
 bi' nevi fantezi olarak düşünebilirsin..
0 oy
tarafından
 demek yüz ifaden :D
0 oy
tarafından
 adam seni bagırtmak istiyor ama sanırım malzeme kücük sana pek haz vermiyor sende duvar gibi durdugun icin adam zevk alsada haz duymuyor... Sen bagırsan oh askım negüzel şaapıyorsun beni... Oh ohh ıhh ııııhhhh diye adam kendini bir halt sanacak ben cok iyi yapıyorum diye ama sen susunca adam uçamıyor...
0 oy
tarafından
 salak lan o şahıs.ister bakarsın ister bakmazsın.o esnada insan  boyuttan boyuta geçiyor..yav harbiden  sevişmesini bilmeyen hayvanlarla yaşıyoruz:)
0 oy
tarafından
 inlemiyomusun?
0 oy
tarafından
 benimkiler hep gözlerini kaparlardı, bu daha çok zevk veriyor bana...
0 oy
tarafından
 ordaki varlığını hissettirmeni istiyor. elinden geleni yap. hissettiklerini söyle. hissetmek istediklerini.onu anlat. o içindeyken sende neler olup bittiğini anlat.
0 oy
tarafından
 Bayan esınız  seninle seks yaparken azıyor böyle seyleri Yaparak onu daha da azdıracaksin demek ki ateşli bir iliskiniz var bunları yap seksin şiddeti nasıl artiyor kendin gor bir dene bakalım sonra gel burda paylas saygılar :)
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap