0 oy
tarafından
Sevgilim benimle arkadan cinsel ilişkiye girmek istiyor fakat ben korkuyorum sonuçta delik dışkımızı yapıyoruz ve çok küçük .çok acıtır.ama çok istyor ne yapmalıyım  

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
 anal seks tamamen kişisel tercihtir. kimi kadın çok sevr kimisi nefret eder. o yüzden anal ilişkiye girmeden önce çok iyi düşünmelisin. anal seks yaptıktan sonra sevgilinle cinsellikten tamamen soğuma riski de var.

insanlar normal vajinal ilişkiye girerler ve yeni şeyler denemek veya farklı zevkler yaşamak ya da sadece basitçe hoşuna gittiği için anal da yapar. ama bizde daha normal ilişki denemeden saçma sapan bir zorunuluk gibi anal seks yapılıyor.

dünyanın başka kültüründen birine bunu söylesen şaşırıp kalıyor. dünyada normal ilişki denemeden anal seks yapan kadın çok zor çıkar :) daha seksi bilmeden, nelerden hoşlandığının farkında olmadan mecburen anal seks yaparsan büyük ihtimalle hayal kırıklığına uğrarsın, daha da kötüsü kimileri tüm cinsellikten soğur.

eğer sen de bakireysen ve anal yapacaksan, önce normal ilişkiyi dene, yapamam dersen hiç anal da yapma.
0 oy
tarafından
 Eşin olsaydı anlatırdım nasıl yapmanız gerektiğini ama sevgilinse yapma. Değmez. Ya yaptıktan sonra evli değilken baana anal yaptırdın yaramaz kızsın der bırakırsa? Bence yapma boşver..
0 oy
tarafından
 Bende istedim ilk deneyimde götünde bokunumu tutuyormuş ya da ıkındığındanmıdır nedir penisimin ucu boklanmıştı bir daha mı tövbe...
0 oy
tarafından
 Acı olur bakireysen ztn öbürüde olmaz ypma oralla tetinin
0 oy
tarafından
 bende yaptım çok ısrar etti hayatımın pişmanlıgıydı.
0 oy
tarafından
 Kesinlikle yapma çok zararlı.
0 oy
tarafından
 yapma liseli

ilerde pişman olursun
0 oy
tarafından
 iğneyi kendine çuvaldızı başkasına de önce o denesin
0 oy
tarafından
 ilk zamanlar biraz acır sonradan zevk almaya başlarsın.
0 oy
tarafından
 istemediğin sana tiksindirici gelen şeyleri yapmak zorunda değilsin .birde canın yanacak .sex ten zevk almak istiyor isen istediğin ve sana zevkli gelecek şekilde yap .
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap