0 oy
tarafından
Ya buraya bu soruyu sormak ne kadar doğru bilmiyorum ama kafam çok karışık birileriyle paylaşmak istiyorum. Şimdi benim 10 yıldır sevdiğim biri var o beni seviyor ben onu seviyorum 10 yıldır ama sadece2 haftadır sevgiliyiz çünkü çok fazla sorun çıktı çok ayırmaya çalıştılar neyse ben şu an 22 yaşındayım ben 12 yaşımdan beri onu seviyorum ondan başkası olmadı aynı üniversitede aynı bölümdeyiz hatta aynı yerde çalışmayı düşünüyoruz ama şu an artık çok daha fazlasını istiyoruz gerçi ben çok istemiyorum ama arkadan ilişkiye girmek istiyor hayır dedim bişe demedi özür diledi ama artık dayanamadığını söyledi ve bir daha bu konuyu açmayacam dedi ama dün yine açtı 10 yıldır ne senden başkasıyla konuştum nede oldum diyor ama artık bişeyler yaşamak istediğini söyledi bende izin vermedim o da başkasıyla olmak istemiyorum dedi karar ver dedi çok kırıldım başkasını düşünmesine ama bilmiyorum ne dicem lütfen yardım edin evlilik şu an olmaz ilk başta aileme bakmam lazım  

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Sevgilin kendisine yılların verdiği rahatlıkla senden böyle bir talepte bulunmuş ve faydalanmak istiyor, belki olay gerçekleşikten sonra senden uzaklaşa bilir.
Sen kendisine bunun mümkün olmayacağını ancak evlendikten sonra düşünebileceğini söyle eğer seni seviyorsa kabul edecektir.
0 oy
tarafından
 asla yapma
0 oy
tarafından
 Ver kurtul ya dünya fani ölüm ani bir kere versen nolur yani, genç yaşınızda takılın eğlenin zaten evleneceksiniz sorun çıkmaz.
0 oy
tarafından
 Hayat senin karar senin  
0 oy
tarafından
 yapma bence
0 oy
tarafından
 Başkasını düşünmemiş ki. Başkasıyla olsun istemiyorum demiş. Gayet de sabırlı biri. Karar senin tabiki ama yakınlasmak güzeldir ya sevdiginle. Ama istemiyorsan da saygı duymalı elbette
0 oy
tarafından
 şerefsiz o def et gitsin
0 oy
tarafından
 Seven erkek sevdiğini zor durumda bırakmaz ayrıca anal ilişki sapkınlıktır  
0 oy
tarafından
 Ver gitsin zaten toprak oolup gidecek mezara mi saklayacaksin  
0 oy
tarafından
 Söyleyeceğim şey seni üzeceği için bir şey dememeyi tercih ederim.
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap