0 oy
tarafından
onun benden önce deneyimi olmuş ama benim olmadı hiç mast yapmayı bile o anlattı bana ben hiçbişey bilmiyordum cinselliğe ilgim yokdu o anlattı hep şimdi ise ikimizde istiyoruz ama ben kararsızım tabi ilk olacağı için ama ben bu duyguyu ilk kez sevdiğim aşık olduğum insanla yani onla yaşamak istiyorum oda bana saygı duyuyor istemiyorsan yapmayalım diyor ve daha okulumuz var evlenemeyiz beni sevdiğini aşık olduğunu biliyorum hayat neler getirir karşımıza bilemem belki ayrılırz ama ben ayrılsak bile iyikide onla olmuş demek istiyorum beni bakire olmadığım için kabul etmicek insan bile çıksa karşıma sorun etmem heralde ömrüm boyunca böyle olduğum için evlenmeyedebilirim ben sadece sevgilimi istiyorum sizce şaçmamı düşünüyorum ya  

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Yapma yapma o imzayi atmadan yapma ileride belkide bu sevgilinden daha cok sevecegin biri karsina cikacak ve sen bakire degilsin diye seninle birlikte olmayacak o zaman canın cok yanar keşkeler agzindan düşer ve başını taşdan taşa vurursun pismanliktan ????
0 oy
tarafından
 Ultra saçma düşünüyorsun hemde ???? girme o toplara derim ben, istersen yapmayız demiş bir de, biz de az kullanmadık zamanın da o cümleleri iyi tak dik tir tutar yani tutmuş da belli kafanı karıştırmış. :)
0 oy
tarafından
 Nikahsız olmaz haramdır.
0 oy
tarafından
 Oo kesin yapacaksınız  
0 oy
tarafından
 Klasik ergen düşüncesi ver gitsin 3-5 sene sonra pişman olursun
0 oy
tarafından
 Yaşadıktan sonra ola ki ayrılırsa muhtemelen düşüncelerin değişecektir.
0 oy
tarafından
 hic düsünmeden yap sordugun bile hata yaaaa
0 oy
tarafından
 sana kalmış
0 oy
tarafından
 Tercih ve hayat sana kalmış
0 oy
tarafından
 Sen bir canımsın, kusura bakma kendimi tutamadım, özür diliyorum sizden.  
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap