0 oy
tarafından
Merhabalar,

Ben 18 yaşındayım sevgilim ise 21, bakireyim şu anda askerden gelmesine 5 aydan az bir zaman var, 1 yıldır birlikteyiz.

Onu çok seviyorum beni sevdiğini de biliyorum. Cinsel anlamda bazı şeyler yaşadık, askere gitmeden önce yüzeyseldi, izine geldiği zaman da böyle devam etti. Ben onu sürekli baştan çıkarıyorum, hiç rahat durmam, sürekli azdırırım onu. Yine bi gün sevişirken ikimizde tam zevke gelmiştik resmen yalvardım boz diye ama yapmadı. Elinde çok fırsat oldu ama kızlığımı bozmadı.

Herneyse ailelerimizde bu ilişkiye çok karşı çıktı, çok engel olmya çalıştılar ama biz birbirimize daha çok bağlanmış olduk bu sayede arada telefonla konuşuruz, hep birlikte boşalırız. Buraya gelince kızlığını alıcam diyor, sizce ne yapmalıyım? Herşeyden çok seviyorum. Sizce kızlığımı vermeli miyim, çok kararsızım?  

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
 evlen.
0 oy
tarafından
 belliki askerde baya azmış:D bozdur gitsin zevkine bak :D  

 
0 oy
tarafından
 Diyelim ki sen bununla birlikte oldun aradan bir kaç sene geçti. o seni artık istemiyor yada sen ondan soğudun ayrıldın. bu yaşadığın şeye pişman olmucaksan tamam. ama pişman olucaksın onuda söyliyeyim. ailenin sözünden cıkmamanı tavsiye ediyorum.hiç bir anne baba evladının kötülüğünü istemez mutlaka senin göremediğin onların gördüğü bişeyler vardır.gerçekten seviyorsa evlenene kadar beklesin. hem sana olan sevgisinide bu şekilde kanıtlamış olur...
0 oy
tarafından
 o kadar komiksiniz ki :)  burdan biri çıkıp hayır verme kızlığını dese sözünü dinleyeceksin sanki..  sen beyin olarak zaten teslim olmuşsun bedenen de olsan ne olur olmasan ne olur.. 18 yaşındasın..  28 yaşına geldiğinde kafanı duvarlara vurduğunda yine buraya yaz.. ben yine güleceğim çünkü :)
0 oy
tarafından
 sen kafana koymussun verde kurtul.eninde sonunda vereceksin zaten.veren cok halt etmiş sende edersin arkadsım.bu kafaya devam edin.
0 oy
tarafından
 Evlilik sözü yok, aileler sorunlu ama sen teslim olmak istiyorsun. Bence bu konuyu bir kez değil bin kez düşün. Ama alacağın hazzı değil sonrasında yaşama ihtimali yüksek sıkıntıları.
0 oy
tarafından
 o kadar boz boz demişsin, yalvarma derecesine gelmişsin şimdi napiym diye soruyorsun. Düşünsene sen bunun sözünü ondan önce ettin. O senin zaten istediğin zaman teslim olacağını biliyor. Bun hissi verme onun eline. Kaldı ki ne olacağınızda belli değil 1 senelik ilişkide hiç uzun bi süre değil. Ailen karşıyken biraz daha mantıklı düşün. Eğer boz derken istediğin gibi gerçekten bunu istiyor olsan napıym diye sormak yerine o anın gelmesini beklerdin. Daha neler çıkar karşına, herşeyi tadında yaşa.
0 oy
tarafından
 Replikler güzelmiş hoşuma gitti.
0 oy
tarafından
 gelin ata binmiş ya nasip demiş eğer bir pürüz olur evlenemezseniz nolcak sen öyle yaşayabilecekmisin ama yani seviyorsan başka şeylerle de tatmin olabilirsiniz
0 oy
tarafından
 naptınız dönünce askerden? sana nasıl davrandı genelde soğuk davranıyorlarmış :/ . birlikte oldunuzmu
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap