0 oy
tarafından
penis boyu sorusu değil, nereye daha çok çalışmamız gerektiği açısından soruyorum :) hep deniyor ilk 3-5 cm duyarlı gerisi önemli değil falan diye. aslı var mıdır?  

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Dediğin ilk 3-4 cm lik bölgede klitoris olduğu için en duyarlı yani sinirlerin en yoğun olduğu bölge orasıdır.Duyarlılık azalır içe doğru gittikçe
0 oy
tarafından
 Ortalama vajina 9 cm boyundadır. Bunun ilk 3 cm aşırı duyarlı diğer kısımlar ilk 3 cm ye göre daha az duyarlıdır. Tamamen duyarsızdır diyemeyiz. Vulvanın üst kısmı yani tüylerin çıkmaya başladığı bölümün tam iç kısmında G noktası denilen bir yer olduğu söylenir. Bu bazı kesimler için bir efsane bazı kesimler için de realitedir. En iyisi partnerinize danışarak neresinin daha çok zevk verdiğini ondan öğrenmenizdir.
0 oy
tarafından
 evet tamamı girşi kısmındadır..penis boyutu tamamen fantazi kaynaklı bir aldatmacadan ibarettir...
0 oy
tarafından
 evet en üst ksımları duyarlıdır ama ben eşimin içime boşalmasını isterim
0 oy
tarafından
 aslında vajinal orgazm için bu link izlemelisin ...!

 link  
0 oy
tarafından
 Ben de 7 cm.den fazlası gereksiz diye biliyorum.Çapı çok daha önemli ondan eminim de...
0 oy
tarafından
 o olay şöle kadınların vajınasında 3-5 cm lık alanda sinir hücreleri daha fazla oldugundan daha duyarlıdır daha derine indiğinde bu sayı azalır ve kadın sadece baskı hisseder
0 oy
tarafından
 vajinanın en duyarlı kısımları klitoris ve G noktası. Klitorisi cinsel birliktelik sırasında ancak elle uyarma şansın var, G noktası ise kadından kadına değişiyor ama genelde vajinanın girişinden 5-8 cm içerde vajinanın ön tarafa yani karına bakan duvarında oluyo. Bulmak için çeşitli pozisyonları denemek lazım :)
0 oy
tarafından
 kimse kimseyi kandırmasın kilit ve anahtar ilişkisidir.Performans daha önemlidir
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap