0 oy
tarafından
Vajinanın üst kısmı var ya orası çıkık duruyor istersem ayakta istersem uzanmış oluyum orası kabarık. Genetik mi her kızda böyle midir?   

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Klitoris her kızda farklı olabilir seninki biraz daha belirgin demekki
0 oy
tarafından
 Her kizda öyle değil ama tamamen normal. Herkesin anatomik olarak farklı olabiliyor. Hatta yabancılar anatomisi öyle olanlara bir isim bile vermisler, biraz argo burda yazmak istemiyorum.  
0 oy
tarafından
 nasıl ki?
0 oy
tarafından
 Kaşınma sulan ma var mı?
0 oy
tarafından
 evet görüntü önemli
0 oy
tarafından
 Çoğu kızda öyle ama en güzeli o
O şekilde olan vajinaya oral yapmak çok zevkli
0 oy
tarafından
 Görsek ????
0 oy
tarafından
 Çoğunda var dert etme zararı.  var mı   
0 oy
tarafından
 Normali öyle değil
0 oy
tarafından
 sarkma falan mı?
"Rahim sarkması hayati bir probleme sebep olmaz. Rahim sarkmasının en önemli belirtileri arasında, kasık bölgesinde basınç hissi, vajinadan bir parçanın sarkması ve ele gelmesi, bel ağrısı, sırt ağrısı, küçük idrar yaparken yanma, idrar yapma sonrası silinirken dışarı sarkan organda acıma, sık idrara çıkma isteği, idrar sıkıştığı zaman rahim ağzında yanma ve sızlama, idrar yaparken sürekli yara varmış gibi sızlama hissi, cinsel ilişki sırasında gerginlik, acı duyma, cinsel isteksizlik, hissetmeme, cinsellikten soğuma, cinsellik sırasında korku, sık sık idrar yolu enfeksiyonları ile karşı karşıya kalma, banyo yaparken ele gelen şişkinlik ve çıkıntı, çıkan kısım çamaşıra sürttüğünde kanama, daha ileri seviyede organ sarkması olan kadınlarda idrar kaçırma problemleri, gaz kaçırma problemleri, ishal olunduğunda dışkı kaçırma, ciddi derecede kabızlık çekme, idrar yapmada zorlanma gibi oldukça yaşam kalitesini bozan şikayetler görülür."

devamı :*****://***.sabah.***.tr/saglik/2017/01/16/rahim-sarkmasi-neden-olur-nasil-tedavi-edilir
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap