0 oy
tarafından
Sorum Kızlara Kaç Cm Sizi Tatmin Eder Bir Erkeğin Cinsel Organı Kalınlığı ve Boyu Kaç Cm. Olması Gerekir.? Geçenlerde bi hayat kadınıyla pazarlık yapıyordu arkadaşım telefonda kadın anal yapmıyorum ama küçükse eğer yani 17-18 cm ise olabilir demişti 17-18 çokmu küçük sorusu aklıma takıldı Cevaplar için Teşekkürler ?  

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
 kalın olsun kenarını doldursun, uzun olsun dibini bulsun bir de geç patlasın..kural budur arkadaşım..eğer bu üç şart sende varsa ne mutlu sana :)

ayrıca ne mutlu bana :P
0 oy
tarafından
 hahaha bu hayat kadını 18 cm bulmuş öpsün başına koysun :)

büyük ihitmal senin hayat kadını matematiken pek anlamıyor hayata yetişmiş ne bilsin cm nedir atıp tutuyor :)
0 oy
tarafından
 benim 15 cm bir kere bile bir kız aaaa küçük demedi. Hatta çogu kız ohaaaaaaaaaaaaa bile dedi belkide hiç şey görmediklerindende olabilir. Kalınlıkta önemli tabi o ayrı.

"NE UZUNU NE KALINI İÇİNDE ÇOK KALANI"  der bir hayat kadını ;)
0 oy
tarafından
 uzunLugun onemı yok bence :) işlev önemLi :))
0 oy
tarafından
 önemli olan işlevi..
0 oy
tarafından
 20deb aşağı kesmez
0 oy
tarafından
 hayat kadını ablamıza hürmetler. o ne diyosa doğrudur.
0 oy
tarafından
 2 gram gururun varsa o 17 ye küçük diyen kadınla hiçbir iş yapmazsın. Herkesin üstünden geçe geçe vajinasını leğen ettiğine elbette insan penisi yetmez. Eşekle ancak  ya da  fille işini halletmesi lazım. 12 - 16 arası normal kalınlıkta direk ölçersen 3,8 cm üstü olmalı.Çevreden ölçersen en aşağı 12 cm olcak.12 x 3,14 ü çarparsan gene direk kalınlık minimum uzunluk çıkar.
0 oy
tarafından
 Cm hesabı yapan kızlar sağdan soldan duyduklarını aktarırlar bro.

Boyu 1.60-65'e kadar olan kızlaer minyon zaten bu kızın vajinasının derinliği doğuştan 1 metre olamaz.Ayrıca ilişkiye hiç girmemiş bir kızın vajinası geniş veya derin değildir o kadar senin penisine göre şekillenir bir süre sonra ne kadar elastik de olsa dokusu.Yani  sen 10 cm bile olsan zevk sesleri çıkarır partnerin emin ol.
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap