0 oy
tarafından
10 Yaşında Ergenlikmi Olurmuş? 24 Yaşındayım ve Eve Geldim Kurstan Aniden Banyoya Daldım El-Üz Yıkayım Diye, 12 Yaşındaki Kardeşimi Mast Yaparken Yakaladım. Direk Saklanmaya Çalıştı Fakat Gördüm ve Dışarı Çıktım Sonra Gelip Abla Dedi İstemeden Güldüm , 2 3 Kez Abla dedi Aralıklarla Bende Güldüm Sonrasında Yanıma Oturtup Bunun Bir Cinsel Gelişim Olduğunu Anlattım Arasıra ortaya atıp söylüyorum çok utanıyor Balım :D Fakat Çoçuk 2 Gündür Benimle Konuşmuyor Yemeği Bile Odasında Yiyor , Ne Yapmam Gerek?

Sizce Anne/Babama Söyleyimmi?  

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
 12 yaşında çok hızlıydım bende sınıfın kızlarını tek elden geçirmiştim
0 oy
tarafından
 Niye söylüyorsun ki anne babaya şikayet eder gibi. Görmemiş gibi yapmak salağa yatmak en iyisiydi yani senin gidip kusura bakma boş sandım demen lazımdı birşey görmemiş  ya da  gördüğün şeyin bu tarz cinsellik içermeyen bir eylemmis gibi davranman. Ama sen onu küçük düşürmek istemişsin içten içe. Bide gülmen vs... Senin hatan bence, onun yaptıkları ve tavırları çok normal. Azıcık salağa yatmak insanı öldürmez.
0 oy
tarafından
 Normal bu yaşlar da erkek uyanır  
0 oy
tarafından
 Bence sen görmezlikten gelmeliydin
0 oy
tarafından
 cann mışş..
0 oy
tarafından
 Ciddimisin
0 oy
tarafından
 Şükürler olsun iyi ki ablam yok
0 oy
tarafından
 Anne babana söyleme yardımcı ol bana ablam öğretmişti  
0 oy
tarafından
 :D :D :D :D Atlatır atlatır garibim. :D :D Anen babana ne söyleyceksin sanki hatalı bir şey yapmışta şikayet eder gibi. sanki sen yapmıyormuşsun gibi. Bırak sal hiçbir şey yokmuş gibi davran.. Lan hala gülüyorum bu saatte kıs kıs evin içinde. :D :D :D çocuğun karşısında da gülüp mülüp sırıtma da daha fazla utanmasın garibim. :D :D :D Yaşı normal. Onun yaşında bizim sınıfta yemediğimiz nane kalmadıydı sınıfta ki kızlarla.
0 oy
tarafından
 Söyleme saçmalama sen okşamıyor musun? Daha fazla çocuğu utandırma unuttum gitti de  
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap