0 oy
tarafından
Öncelikle lütfen saçma sapan cevaplar vermeyin. Kardeşim 15 yaşında olmasına rağmen bacaklarında ve koltuk altında tüylenme çok nadir sakala bıyıktada hiç  bir  belirti yok daha yaşıtlarına göre çocuk gibi gözüküyor. Kardeşim ergenliğe geç mi giriyor? Arada boxerli dolaşırken dıştan bakışta şeyi de büyümemiş galiba yok gibi düz görünüyor bizi belli etmiyor ama kendide bu durumu çok kafaya takıyor geçen yanaklarına jilet atmış sakalı çıksın diye beyler aranızda ergenliğe geç giren varmı?  bir  sorun çıkıyomu yoksa vücut kendini toparlarmı?  

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
 sulak yerde yaşamadığından
0 oy
tarafından
 15 yaşta bu durumlar normal. Erkeklerde 18 hatta 20 yaşlarına kadar gecikmeler olur. Haa boxerdan bakınca görünmüyorsa ona bir şey diyemem.:)))
0 oy
tarafından
 17 yaşındayken sakalım yoktu 18 de çıktı. Jiletle flan ugrasmazdım tabi ki :D
0 oy
tarafından
 Vücut toparlar kendini
0 oy
tarafından
 Kıllar metabolizma ile alakalı. Ben de köse sayılırım. Askerde çok rahat etmiştim. Bence avantajlı. Kolda keramet yok. Penis boyuna gelince, inik hali boxer üzerinden görülmeyebilir. Boyutu ile ilgili sıkıntısı olduğunu sanmam.
0 oy
tarafından
 15 yaşında haah :D ben 20 yaşında parlacıktım sıkıntı yapmasın bu kadar
0 oy
tarafından
 bende gec girdim sorun olmaz yani herşey zamanla
0 oy
tarafından
 15 yaşındaki kardeş senin yanında Boxer la mı dolaşıyor :)
0 oy
tarafından
 bazı erkekler bebek yüzlü olur yani sakal az çıkar , cinsel objeşler gec olusur
bence bir doktor görsün hormon yuklemsis yaptırın
0 oy
tarafından
 canım  vücüt kendını toparlar sikin çukuk olması hormon''ların dandır büyüdükçe sım sıkı dım dık olur merak etmesen bu tarz konuları yası daha kucuk ve sakal cıkmamasının sebebı köse olmasından dır yaş 23 benım sadece çene''den yavasca yanlaklara dogru çıkyor şu şekıl >>> u şeklınde elmacık kemıgıyle arasında 2,5 santım var yanı.. bazılarının nerdeyse elmacık kemıgını bıle gecıyor ve ıgrencc goruntu.. kardsın ıçın uzulme siki de büyür?
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap