0 oy
tarafından
suç açık giyinen kızlarda mı yoksa 2 bacak gördümü hemen dibi düşen ( görmese bile bakıyor vs iğrenç şeyler) Türk abazanında mı ?  

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Güncelleme:Gösterdiğin bağlantıda cinsellik tahriki yok. Adam resmen kızı beğenmiş. Ki kız da çok güzel yani. Ben de o kızı görseydim cinsellik düşünmezdim tersine sevgilim olmasını isterdim. Türkiye'de cinsel açlık yok. Sevgili açlığı var. Türk erkekleri abazan da değil, en azından herkes. Kadınlar daha çok abazan öyleyse. Bir kız ya da kadın dışarıya çok alımlı çıkarsa elbette erkekler bakar. Dışarısı podyum değil çünkü. Hiç sevgilisi olmayan erkekler napsın peki siz söyleyin. Bu dönemde kızlar güvenilmez olmuş zaten. Erkeğe herşeyde trip atar olmuşlar. Ayrılma meraklıları. Arkasında ağlayan, kalbi kırık bir sevgili bırakan acımasız kızlar bile var. Kız resmen bacakları harika olduğunu bildiği için o dar kotu giyiyorlar bir de. Herkes beni beğensin, gözü bende olsun diyorlar. Boşuna mı kapanan kızlar var? Şıklık ayrıdır beni beğensinlik ayrıdır. Kızların normal elbisesi zaten etek olmasına rağmen erkekler gibi kot giyiyorlar bu ne kadar doğru peki. Bütün hatlarını belli ediyorlar öyle!
0 oy
tarafından
 suçu cinsiyette aramak, köşeye çekilip iki tarafa da veya seçilen bir zihniyete saldırmaya benziyor. cinsellik, 'leyleklere' inanmayı bıraktıktan ya da ergenlikten sonra başlayan bir süreç değil. öncesi de var bunun. sağlıklı bir erken gençlik geçirmeyen ve bu hasarları silmeye çalışmayıp uygun hasarlı habitat bulan bir bireyden ne bekleyebiliriz? hiç.

her şeyde baskın olan erkek de, tabii ki bunun başrolünde. ama senaryoyu yazan, bir cinsiyet değil. hasta bir zihin.
0 oy
tarafından
 Boşversene! Aşk mı kaldı artık..Herkes gördüğünü sever olmuş. Ne olduğuna değil, ne verdiğine bakar olmuş...
0 oy
tarafından
 Kesinlikle katılıyorum ve bunun 2 sebebi var.

%60Sıktırmalı pantolon veya eşofman giyen kızlar

%40P*rno izleyen erkekler.

Ama kızlar pantolon giyince  p*rno izlemeyen  o taraklarda gözü olmayan erkeklerin bile ilgisini çekebiliyorlar o yüzden kızlar biraz daha suçlu.Ayrıca bir kız etek giyse ona en abaza erkek dahi bakmaz.
0 oy
tarafından
 kesinlikle suç tahrik edici davranıslarda bulunanlarda..
0 oy
tarafından
 her iki taraftada suç var.cambaza bak demenin anlamı yok bence
0 oy
tarafından
 Benim düşüncem 1970 lerden bu yana olan bir durum, önceden mahalleden bir kız geçerken başını öne eğerlermiş,kardeş namus gözüyle bakılırmış tabi 70 lerde patlayan erotik yeşilçam filmlerinden sonra bu durumun bozulduğu görülmüştür ve gelsin tecavüz gelsin cinayet tabi milenyum çağı dünyanın gidişatı hem kızları hem erkekleri içindeki kabuklarından çıkarmış ve geçmişte kalan bu  kavramı yok etmiştir. Zihniyet değişmiştir.Tabi son birşey daha tamam türk erkeği cinselliğe çok önem veriyor katılıyorum bazen sapkınlıkları oluyor dengesizlikleri oluyor ama bu dünyanın her yerinde var olan birşey ve ayrıca günümüz kızlarınında artık gözleri açıldı tabularını kırdılar ve ahlaksızlıklar aldı başını gitti. Önceden erkek kızın peşinden koşardı şimdi erkek kızın önünden koşuyor :)
0 oy
tarafından
 hayır zaten sadece 2 bacagını gösterene bişey demedimki ben...yaa bi kız neden içine bişey giymeden dısarı cıkar o kızın amacı ne sence ..o kız ne istiyo acaba...
0 oy
tarafından
 evet katılıyorum
0 oy
tarafından
 evet tam sevişirken başımda akbabaların beklediği bir fotoğrafım da var benim.
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap