0 oy
tarafından
Aslında tek açıklama ile birden fazla soru sormak istiyorum. Evlenip boşanmış biriyim ve boşanmamın cinsellikle hiç bir ilgisi yok, bundan emin olarak cevap verin lütfen!

4 yıl önce boşandıktan sonra p*rno filmlerde hep mmf, cuckold, gurup, parti ve aldatılma videoları ilgimi çekmeye başladı.

Şimdilerde ise hayalimde hep cinsellikte sınır tanımayan bir kadınla evlenmek ve eşimin beğendiği erkekle birlikte eşimle seks yapmak gibi fanteziler kuruyorum.

Soruya gelince;

A) Bu fanteziler, gerçekleştirildiğinde ne kadar zevkli veya ne kadar risklidir?

B) Kadınlar böyle fantezileri olan bir erkekle evlenmek ister mi?

C) Bu şekilde cinsellikte sınır tanımayan kadınlar da ülkemizde yeterince var mı?

Not: Lütfen ahlak derslerinizi ve hakaretlerinizi kendinize saklayın  

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
 mümkündür ama biraz sor bulunur sadece sexte sınırı olmayanlar yapar ve yapacagını eşine söylemnelkidin bence kabul edermi etmez mi ona göre evlenir seninle
0 oy
tarafından
 Yürü git lan godoş
0 oy
tarafından
 a. riski var, 3. kişi hızını alamayıp yanlışlıkla seni de sqebilir

b. vardır illa ki

c. bu cinsellikte sınır tanımamak değil, bir çeşit sapıklık; yeterince var mıdır bilemem; kim ne düşünüyor, kim ne yaşıyor bilsem adım nostradamus olurdu;)
0 oy
tarafından
 böyle bir kadını nerden bulacan da evlenecen hacı. genelde birbiriyle ciddi düşünmeyen birlikteliklerde oluyor bu cuckold swinger grup parti gibi durumlar. zevk alıyorlar ki yapıyolar ama bana her türlü ters
0 oy
tarafından
 A) Düşünmesi zevkli ama gerçleşmesi ne derece zevk verir onu ben de bilemiyorum.

B)Eşimle bir süre bu tür fantaziler kurduk müthiş zevk alıyordu, sonra ben işin dozajını kaçırınca bir daha konuşmaz oldu. ben de üstelemiyorum zaten.

C)Yeterincesini bilemem ama tanıdığım bir kaç eş var netten.
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap