0 oy
tarafından
Bekaret bakirelik nedir olmali mi kizda  ya da  erkekte ikisininde yaptigi ayni şey değil mi? Niye kiz yapinca kasar erkek yapinca olmuyor neden Evlenilecek kizda bekaret ariyorsunuz?  

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Bekaret Masumiyettir.
Ve eşim bakire olmalıdır.
33 yaşındayim ve bakirim
Bu benim hakkım olmalı
0 oy
tarafından
 Ben şahsen evlenicem kızın kesinlikle bakir olmasını isterim ve bnde bakir kalıcan kesinlikle. Çok fırsat geçti yapmadım
0 oy
tarafından
 Ben bakireyim ama sevgilim bakir olsun. Bir kaç ay sonra kaybedicem zaten.
0 oy
tarafından
 Ben aramam vede sana katılıyorum..
0 oy
tarafından
 Ruhu fahişe olmasın yeter.
0 oy
tarafından
 Benim kendi sahsi dusuncem evlenmeden iliski yasayan kiz basit kizdir isimi gorur gecerim.
0 oy
tarafından
 Hic bisey duzenli atan  bir  kalbi olsun ytr
0 oy
tarafından
 Günah tan korkan bakire kalsın elbet günah tan korkan birini bulur korkmayan kalmasın yani bırakın insanlar inandığı gibi yaşasın... aşağı da okudum adam 33 yaşında bakir diye ruh hastası yerine konulmuş çok saçma nasıl 18 yaşında bakire olmayan kızı aşağılamak saçma ise 33 yaşında bakir olan erkeği de aşağılamak saçma. Son olarak ta namus iki bacak arasında değildir..
0 oy
tarafından
 imkan vardı yapmadım hala var hala yapmıyorum. evlenilecek kızda da sonuna kadar ararım. daha evlenmeyi bekleyemeyecek kadar iradesiz birine ömrümün 50 yılını beraber geçirmeye güvenemem.
0 oy
tarafından
 Niye her erkek önüne gelenle yatamıyorda kız istediği dakika 30 tane buluyor? Demekki aynı değilmiş. O zaman kadınla evleniyorsan bakire olması iyidir. Her anlamda bakire ama.. Kızlık zarı yerinde olupta delik deşik olmuş  bir  bakirelik değil. Ama tabii seviyorsan bunu görmezden gelebilirsin.
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap