0 oy
tarafından
Swing tarzı ilişki, (yani eş değiştiren çiftler) hakkında ne düşünüyorsunuz? Bunun yani eş değiştirmenin ya da eşini başka biriyle değiştirerek karşılıklı olarak paylaşmanın nedenleri nelerdir? Kendi içerisinde bir ritüeli ya da kuralları varmıdır? Bu durumun sosyal ve psikolojik açıdan açıklaması ne olabilir?  

20 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Benim yapabileceğim bir şey değil, sonuçta eşimi başkasıyla paylaşmak, başkasının eşiyle birlikte olmak benim doğru bulmadığım, mutluluk duyamayacağım şeyler. Ama yapanı da lanetleyecek değilim, hani ticarette denir ya alan memnun satan memnun diye, o hesap. İsteyen yapabilir, bana zararları yoksa niye kötüleyim ki? Zaten eşiyle cinsel mutluluk yaşamadığı için gözü hep dışarda olanlar çok, eşi dışında birileriyle birlikte olanların sayısı yüksek. Herkes din ahlak edebiyatını iyi biliyor ama gizli kapılar ardında neler olduğunu da biliyoruz. Hiç akla hayale gelmeyeceğini düşündüğünüz olaylar oluyor, bakıyorsunuz tesettürlü kadın başka adamla kaçamak yapıyor. Bunun dinle minle alakası yok, insan cinsel açlığını doyurma derdinde olan bir canlı sonuçta. Memlekette aşk evlilikleri olmadığı için, cinsel uyum yakalanamadığı için bu olaylar bitmiyor, bitmez de.
0 oy
tarafından
 Ay eşimden böyle bir talep gelse naparım bilmiyorum yaa :((((( Boşanırım heralde. Hiç bana göre değil. Düşüncesi bile mide bulandırıcı :((
0 oy
tarafından
 onu yapanları allah affetsin
0 oy
tarafından
 Sosyal ve psikolojik açıdan açıklaması düpedüz bildiğin godoşluktur!
0 oy
tarafından
 Insanlıktan hayvanlığa geçiş aşaması .
0 oy
tarafından
 ben bunu denemek isterdim arada düşündüğüm de oluyor kendimi bi başkasıyla sevgilimi bi başkasıyla sonra da birlikte. bence bu ayrı bi heyecan güzel bişey
0 oy
tarafından
 İlkel zamanlardan kalma bir içgüdünün uzantısı olduğunu düşünüyorum. Modern insan kavramına bence yakışmıyor. Özel hayatlarında insanların ne yaptığı beni ilgilendirmez ama kişiliğime böyle bir şey ters. Eşim benden böyle bir şey isterse, boşanma sebebi olur.
0 oy
tarafından
 çok geniş insanlar.
0 oy
tarafından
 Ben sıcak bakıyorum. Cuckold olarak deneyimlerim oldu. Swıng olmadı
0 oy
tarafından
 herkesi eksileyen bir namus bekçisi var, dağılalım :)
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap