0 oy
tarafından
Ornek vermek gerekirse ;

1-) Cinsellige duskun, yatakta sinir tanimayan bir kadina o* damgasi vuruyoruz hemen. Ama bir yandan da karim yatakta odun gibi yatiyor diye dert yaniyoruz.

2-) Sevgilisinle iliskiye girmek isteyen bir erkege gelen yorumlar hep aynidir ; ''Adamsan evlenene kadar bekle sapik misin sen ?''. Ama bunu soyleyen kadinlar ve erkekler ne gariptir ki gunde 2 kez iliskiye giren tiplerdir. Bir de dini katarlar isin icine. ''Yapma kardesim gunah lan''. Bunun diyenler de hep yapar ama.

3-) Herkesin fantazilerini kiskaniriz, catlariz hatta. Anal yapan bir kiza tepki yagdirirlar, ayak fetisistligi ve grup seks fantazisi olan bir erkege tepki yagdirirlar. ''Iyy anlam veremiyorum yaa onlara''. Senin vermene gerek yok zaten esteban fantazi onun. Ayrica onun anormal oldugunu nereden biliyorsun ? Bence odun gibi sevisenler anormal.

4-) Penisi 17-18 cm olan erkege ''sallama ziya'' der kucuk penisli erkekler. Kizlar buyuk penis isteyince de ''ne yapacaksin'' derler. Size ne belki dotune sokacak. Belki dustayken sevisirken elinle kavradiginda buyuk ve sert bir penis istiyor. Belki oral icin istiyor. İster arkadasim size ne ?

5-)Kizlar, erkekleri her halti yemekle sucluyor. Grup seksten tutun da anala kadar. Erkekler ise kizlari her halti yemekle sucluyor. Oral,anal vsvs. (Ne yapicaz kimle evlenicez biz muhabbeti). Oyle bir sey yok arkadaslar. Grup ve uclu seks yapmis bir erkek yarbay olmustur artik emin olun herkes yapamiyor. Kizlar da cinselligi hala urkek urkek yasiyor. Birakin millete p**evenk o* damgasi vurmayi.

6-) İliski yasayamamis asosyal erkegin zugurt tesellisi ''ben kendimi evlenecegim kadina sakliyorum''dur. Kadinin ise ''Erkeklere guvenemiyorum''dur. Ve bu iki tip her cinsellik konusunu baltalar.

-ramazan'da cinsellik bolumune takilir bir kiz,ramazan ramazan boyle konu acmayin gunah der. Ee sen niye giriyorsun o zaman bu bolume estebancigim ?

- Sevgilisinle iliskiye girenlere de, asosyal yobaz erkekler soyle tepki verir ; Adam degilsin, gunah, zina yapmayin''

Neden milletimiz bu kadar kiskanc ve fesat ?  Herkesde bir kiskanclik catlama, laf sokma ezikligi var nedense  

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
 5 *'lık soru
0 oy
tarafından
 cok haklısın  cidden ama bunu okumazlar , okusalar anlamazlar
0 oy
tarafından
 Anasını satayım yemin ederim onore oldum, götüm kalktı ya. Ne or*spu ruhluymuşum lan ben.

 
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap