0 oy
tarafından
Cinselliğin günah ve ayıp olduğu yönündeki katı mesajlarla büyütülen gençler ve özellikle de genç kızlar, erişkin olduklarında da cinsel arzularını bastırmak zorunda hissediyorlar. Siz bu noktada ne düşünüyorsunuz? Şahsen benim büyüdüğüm sosyal çevre ve de özellikle aile ortamı aynı şekilde bu konuda katı olduğu için ergenlik dönemleri, ilk gençlik dönemleri bu şekilde cinsel arzularımızı yok saymaya çalışarak geçti. En büyük cinsellik eylemimiz (O dönemler öyleydi) p*rno film oynatan sinemada ki filmleri tekrar tekrar izledikten sonra eve döndüğümüzde o filmlerde ki kadınların hayaliyle mastürbasyon yapmaktı.  

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
 e hala öyle doğru olan da bu zaten aw  
0 oy
tarafından
 Dinler bazı eylemleri yasaklayabilir, bu önemsiz. Önemli olan, ahlaktır. Ahlak, dinler üstüdür. Eğer, din yüzünden baskı duyuyorsanız o zaman ahlağınızı sorgulayın. Din size yasak koymasa, yapacağınız eylemler için din yasağını bahane etmeye gerek yok. Baskı altında olanlar, en ufak bir açıkta hemen eyleme geçerler. Bu konuda din bir terbiye rolü göremiyor malesef. Din baskı yerine terbiye olsaydı, çocuklara tecavüz eden din adamları olmazdı.  
0 oy
tarafından
 Kardeşim isteyen istediği kişiyle yatıp kalksın benim umrumda değil, öyle bir kız benim gibi masum biri ile evlenip başını karartır ise çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalabiliriz
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap