0 oy
tarafından
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum yorumlar da lütfen saygılı olalım, herkes kendi fikrini kınamadan ayıplamadan açıklamasını rüca ediyorum. eşim ve ben geçenlerde konuşurken birlikte grup se*s yapmak istediğini söyledi, açıkçası ilk etapta sıcak bakmadım, daha sonra kafamda bu fikri mantıklı bir noktaya bağladım, ben eşime sadığım onu hiçbir noktada aldatmadım, ne bedenen nede fikren. yetiştirilme tarzım gereği bu fikri kabullenmem çok zor, eşim bana gerçekten sadık mı, seviyor mu diye düşünmeye başladım. Bu arada 2 erkek 1 kadın şeklinde, kendisinin sadece izlemek istediğini söyledi, benimle her noktada gurur duyar ve hayranlığını dile getirir her ortamda, özellikle erkekler eşinizle böyle bir fantazi kurmaktaki alt sebep nedir? Sevgi eksikliğimi yoksa tam tersi sadakat ve bağlılık yatıyor? Bu arada se*s hayatımız gerçekten ateşli, kendi por*muzu yaşıyoruz, soğukluk yok yani aramızda.  

39 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Bu senin degil esinin fantazisi bu tur seyler ilerde sizin yuvanizi dagitir benceee.
0 oy
tarafından
 İgrencsiniz  
0 oy
tarafından
 eşin mi sevgilin mi  bir  eşim demişsin  bir  sevgilim
0 oy
tarafından
 Iliskinizin tadını çıkartın bırak buralarda bu tarz şeylere c3vap aramayı öyle bir eşin varsa fantazinin ve yaşamanın keyfine bak... kisisel bir zevk herkes aynı olmaz olamaz bunun sevgiyle bir ölçüsü yok... Bende istiyorum böyle bir ilişki böyle bir evlilik yapabileceğim eşim olsun.  
0 oy
tarafından
 izlemek istiyorum nasıl bir kafadır.
0 oy
tarafından
 Şimdi arkadaşlar bu ve benzeri soruları kadın üyeliği açan erkekler soruyor. Bir de bu eş değiştirme olaylarının aslı astarı da escort çağıranlar kendi eşleri gibi gösterip karşı tarafın eşini düdüklüyor ama Türkiye'de burada yazılan kadar çok olduğunu sanmıyorum. Çünkü örf, adet, gelenek ve görenekler bunlara izin vermez. Namus kavramı için nice insanlar öldü, ölüyor ve ölecek de. Yani özetle böyle her hikayeye inanmayın. Daha detaylı ve uzun yazardım ama zamanım boşa gidiyor o yüzden siz özetle anladınız zaten.
0 oy
tarafından
 Bunu isteyen eş  ya da  sevgilinin ben sevgisinden şüphe ederim.  
0 oy
tarafından
 sizi daha çok bağlar birbirinize
0 oy
tarafından
 Tek sebebi var o da kişisel zevk bunun bir açıklaması yok boşuna uğraşma bir açiklama bulmak için boyle kocayı bulmuşken tadını çikar
0 oy
tarafından
 Kim ne derse desin at avrat silah diye birsey var kabaca geliyor ama bunlar vazgecilmezdir eger  bir  erkek sevdigi kadinini esini baskasciyla birak paylasmayi aklinin ucundan geciriyorsa akıl sagligindan suphe duyarim bunun fantazisi olmaz olamaz insaniz sonucta duygu ve dusunce yapisina sahibiz ayrica kendin diyorsun yetistirildigim tarz vb olumlu bakmaman gerekiyor  
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap