0 oy
tarafından
Evet ayak fetişine neden herkes önyargılı merak ediyorum? Ben ayak fetişiyim, buna neden saygı gösterilmiyor veya hor görülüyor? Ayak fetişi olmak cahillik değildir, şu an Türkiye'nin en iyi üniversitesinde master yapan bir insanım, doktoraya başlayacağım hatta. Herkesin zevkine saygı duymamız gerekmez mi?  

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
 herkes değil işte, tanım yanlış. bazı kişilerin böyle bir yargısı var diyebiliriz. ama herkes dersek o işte olmaz. 1000 kişiden 900'ü tepki gösterse geriye kalan 100 kişide mi onlardan sayılacak?

yanlış,
0 oy
tarafından
 Cahillik değil ama kusura bakma sapkınlıktır
0 oy
tarafından
 Cunki cogu fetişist olduklarini sanan sapkinlar yuzunden inanmiyorlar oturup anlat bitine o zaman anlar seni
0 oy
tarafından
 Ben fetisizmi burada gören, duyan bir kiz olsam inan bende arkama bakmadan kacarim. Benim de tanidigim fetisit cok kaliteli insanlar var. Hatta normalden cok daha secici insanlar oluyorlar. Ama bu sitedeki fetisim diye gecinen abazan, coluk cocuk ve ergen toplulugu inan tum bunlari bastiriyor. Sonuc olarak ön yargili olmakta haklilar bence.
0 oy
tarafından
 Ben saygı gösterirm ya mesela bir bayan olarak bir kadında güzel el güzel ayak görünce ne kadar zarif güzel diye iclenirim. Normal bence ama öpmek ona tacizde bulunmakta ayrı bir saçmalık diye düşünüyorum
0 oy
tarafından
 Valla beni ilgilendirmez çocuk tacizi tecavüz hayvanlarla seks ve ensest dışında kim ne isterse yapsın :)
0 oy
tarafından
 Bence ilişkiye renk katacak çok özel bir durum..
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap