0 oy
tarafından
Sevgilimin ayak fetişi varmış. 4 yıldır beraberiz ama son 1 yıldır davranışlarını gözlemleyerek bunu ben anladım ve ısrarla sorunca itiraf etti. Daha önce böyle bir şey olmadığını ve benle başladığını söyledi. Açıkçası ben ayaktan pek hoşlanmıyorum ama onun bu isteği de rahatsız etmez. Sadece o benim ayağımla ilgilenirken ben napıcam onu bilmiyorum. İnternetten araştırdım biraz ve ayak fetişleri genelde partnerinin aktif olmasından hoşlanırmış zaten sevgilim de dedi sen oyla uzanıcak mısın aktif ol diye. (bunları direkt sötlemedi tabi ben çok ısrar edip sordum) Ama şöyle bir sorun var ki ikimizin de daha önce deneyimlemediği bir şey olduğu için o da tam olarak neyden hoşlandığını ya da benim ne yapmamın hoşuna gideceğini bilmiyor. Bu yüzden ne yapmam gerekir bilmiyorum. Tavsiyeniz nedir?  

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Okşa işte ya  
0 oy
tarafından
 ayaklarını bırlestır arasına al
0 oy
tarafından
 Ayak mı oda ne  
0 oy
tarafından
 Tekme atabilirsin
0 oy
tarafından
 Tekme at
0 oy
tarafından
 Başkasının zevki farklı ya bence ona sormalısınız kafasında tasarladığı birşey vardır belki çekiniyordur söylemeye bende de ayak fetişizmi var çoraplardan hoslaniorum çorap koklama vs babet çorap özellikle ama şöyle birşey var çorap sevdiğim gibi fileli ve siyah coraplari da sevmiyorum demek istediğim şu burada ayak fetişlerine sorduğun soruda herkes kendi hoşlandığını belirtmiş herkesin hoşlandığı şey ona gıcık gelebilir en sağlıklısı ona sormak bence utanmadan kendi kötü hissetmeden cevap vermesini isteyin belki köle ruhludur aşağılamak istiyor olabilir vs bir çok etken olabilir
0 oy
tarafından
 Parmaklarını ağzına falan sok ???? tam olarak be öğrenmek istiyon onu da anlamadım ama ????
0 oy
tarafından
 ayaklarının arasına alabilirsin, sen uzanırken bir ayağını onun omzuna atabilirsin, misyoner pozisyonundayken ayaklarınla lotus yapabilirsin.
0 oy
tarafından
 Bu konu özel ve derin. Gerçekten öğrenmek istersen özele beklerim.  
0 oy
tarafından
 özelden yazabilirim ancak burd ayazsam ooo :D
Hoş geldiniz, Cinsel Sorular sizelere sorularınızın diğer kullanıcılarımız tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap