0 oy
tarafından
Biz 3 aylık evliyiz. Eşimle düğünden 4 ay önce ilişkiye girdik bir kavga ettik nişanlıyken kavga sırasında ayrılalım dedi ben de "beni bozdun ayrılamayız" dedim. Sonra o kavga geçti ikimizde özür diledik barıştık. Sonra yine içimde korku kaldı yine ayrılmayı düşünürse diye ve "ben bundan hamile kalıyım o zaman bırakamaz" diye düşündüm. Korunma yöntemi olarak bana doğum kontrol hapı aldı ben de içmedim hamile kalıyım diye içime boşalıyodu o zaman ama hamile kalmadım kalsaydım kazara diyecektim.. Sonra evlendik hemen çocuk yapmayalım bekleyelim borçlar bitsin dedi tamam dedim ben de. Şimdi 3 aydır dışarı boşalıyo bana "yine hap alalım sana" dedi. Ben de bişey diyemedim. Şimdi eğer hapı içersem çocuğum hiç mi olmaz? Eşime söyleyemiyorum böyle böyle ben nişanlıyken aldığın hapları içmedim çocugum olmuyo diye napıcam ben?  

52 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Neden başından söylemedin? Adamı kandırmışsın resmen. Belki en başından söyleseydin ılımlı yaklaşırdı, tedaviye başvururuz falan derdi ama şimdi çok büyük tepki verecek, kızacak. :/
0 oy
tarafından
 bence yaptigin saygisizlik kesinlikle o korunmak istedikce sen kasitli olarak korunmuyorsun sen ilk olarak esine adam gibi durust olmayi ogren yaptigin cok yanlis ve ayip.
0 oy
tarafından
 Nedendir bilmem ama kitap okuyormuş gibi hissettim bu nasıl bir teşkilat böyle
0 oy
tarafından
 Hamile hemen kalmazsın yumurtlama dönemine denk gelmesi gerekir... lakin senin bu yaptığın doğru değil.. zorla güzellik olmaz ve bu ilişki çok uzun vadede sağlıklı gitmez..
0 oy
tarafından
 Hap içmeye devam edersen eğer, çocuğunun olmayacağı anlamına gelmiyor. Hamile kalmayışının ise sebebi sen olmayabilirsin. Belki de eşinin hareketli spermlerinin sayısı yetersizdir. Bunun için senin jinekoloğa onun ise üroloğa görünmesi gerekiyor.
0 oy
tarafından
 Test olun  bir  
0 oy
tarafından
 Tedavi olun  
0 oy
tarafından
 bunlar önemli değil önce değerlerinize baktıracaksınız sonra yumurtlama döneminde deneyeceksiniz
0 oy
tarafından
 senin ki psikolojik her şey düzelir ama aklındaki soruları en iyi bir kadın doğum uzmanına gidersen daha rahat olursun sağlıcakla kal
0 oy
tarafından
 ne gibi yardım istiyorsun çözemedim? sorunun varsa  bir  doktora gitmen lazım.
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap