0 oy
tarafından
ben ve erkek arkadaşımın daha önce ne anal yoldan nede vajinal olarak bir ilişkimiz olmadı.  ve biz anal seks yapmaya karar verdik, sizce bu benim için ne gibi zorlukları olur? anal seks kolay midir? yani mesela sevgilimin üstüne rahatça çıkabilir miyim o esnada?  

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
 anal sekste, can acısı genelde olur, karsı tarafın tecrubesıne kalmıstır canının acıyıp acımaması... kalcanı olabıldıgınce havaya kaldırıp doggy style en temızıdır...  bır kayganlastırıcı kullanmanızı onerırım... sevgılın ıcındeyken uzerıne cıkman bıraz zor, ozellıkle penısın en sert oldugu anlarda...  ama yınede esneklıgınıze kalmıs bır durum
0 oy
tarafından
 önce yıkama yapacaksın, sonra yağlama
0 oy
tarafından
 adamına göre değişir.

bir bakarsın iğne batmış gibi

bir bakarsın nefesin kesilmiş.
0 oy
tarafından
 Amacim gercekten seni yargilamak degil, sadece yanlis yapiyorsun bunu bil. Daha yasin cok genc. Ilerde gercekten asik olunca, ve sevdigin adamla evlenince kendini kotu hissedeceksin, ona karsi yalanci hissedeceksin kendini. Pisman olacaksin. Sirf bir erkegi mutlu etmek icin gercekten degmez. Seni seven biri sana bunu yapamaz... Ya esim cinsellik aninda o kadar dikkat ederki canim yanmasin diye, kendimi onemli hissederim... Onun dokunulmaz prensesi gibi gercekten, analda dusunsene senin canin aciycak, zevk almayacaksin bile, saglik sorunlari da baska, ve bu iliski uzun surmeyecek cunku bana veren herkese vermistir diyip seni defalarca kullancak.. Kendine bunu yapma gercekten...
0 oy
tarafından
 tıbben sakıncalı, dinen haram, sağlığa zararlı. nedir bu anal takıntısı anlamadım ki.
0 oy
tarafından
 İlk olduğu için zorlanacaksın erkek arkadaşında biraz zorlanacak ağrı olabilir penisinde arkadaşının. Dikkatli yapmanızda yarar var .
0 oy
tarafından
 Anal seksi ne zaman yapılmalı? Vajinal artık genişledikten sonra bunu erkekler açısından daha dar bir vajina imkanı olmadığı için anal seks denenebilir. İlk ilişkide acı hisseder bayan partner daha sonra alıştıktan sonra kendide zevk alır..
0 oy
tarafından
 anal sex hem ileride büyük tuvaleti tutamamaya hem dışkıdaki bazı mikroplardan dolayı erkegin ciddi rahatsızlıklara yakalanmasına neden olur hem anal sex evliler için bile büyük günahtır.

anal sex hakkında ömür boyu cenabet olma veya müslümanlıktan cıkmak gibi cezaları oldugunu duymuştum.
0 oy
tarafından
 Biraz konu hakkında bilginiz olması, o anın güzel geçmesi için gerekli.

Hijyen, sabır ve bol bol kayganlaştırıcı gerekli. Yavaş ve olursanız gerisi gelir. Acıyorsa, birşeyleri yanlış yapıyorsunuzdur.

Anlat anlat bitecek gibi kısa değil bu konu.
0 oy
tarafından
 alışman lazım ilk önce belki douştanda yetenekli olabilrisn bu konuda ne desem boş dene yaptıktan sonra konuy ubir daha ça bence :)
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap