0 oy
tarafından
Artık canıma tak etti... Eşimle ilişkiye 10 günde bir zor girer olduk iki senede cinsellik hayatım bitti resmen çok üzgünüm... Nişanlıyken ağzıma düşen dibimden ayrılmayan adam evlenince uyurken sarılmıyor bile çok sıkıldım çok konuştum kaçkez rüyada boşaldı adım atmıyor hep ben attım artık 3-5 gün deyip öyle yapıyoruz resmen onu ikna ediyorum eşim çok iyi bir insan ama kaybetmeyi bile göze aldım artık ne yapmalıyım?  

54 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Ayrıl ayrilda dul avcilari kitlasin seni. Ne zamandır cinsel sorunlar bahane edilip evlilikler sonlandırılır olmuş korkunç. Bunun kanserli eşi terketmekten farki yok yazık. Bence boşan adam kurtulsun senden belliki cocuk gelin edilmissin gözün doymamis. Ama iyiki varsınız sizi gördükçe single akar diyorum ve iyide ediyorum.
0 oy
tarafından
 Aldatmayi düşündün mu hiç eşini?  
0 oy
tarafından
 Evlilikte c8nselligin çok ama çok önemli olduğunu söylüyorlar üzüldüm sizin adınıza  
0 oy
tarafından
 Ayrıl gitsin.
0 oy
tarafından
 Seni doyurmuyorsa ayrıl dicem ama sana karşı isteksizliğinin başka  bir  sebebi olabilirmi kendine bakmazsın bakımsız olman veya vsjina kararması sarkması kötü koku  var mı  ya da  eşini tiskindiricek bişey  var mı vücudunda  
0 oy
tarafından
 evlilik erkek de bir miktar libido kaybına sebeb olur. sigara alkol stres vs bunlarda maalesef etken. derdin de haklısın ama belki iyi insanı bir azgına da cevirebilirsin de.
0 oy
tarafından
 Demekki insan ulaşabildiğinin nankörü oluyo evlenince
0 oy
tarafından
  bir  an önce bosanmalisin. tabiki sartlarin elveriyorsa.  
0 oy
tarafından
 Klasik bb
0 oy
tarafından
 Bu riyada ben niye boşalmıyorum hiç anlamıyorum ????
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap