0 oy
tarafından
4,5 dır evliyiz, aşk evliliği. Evlenene kadar her şey çok güzeldi, nikah kıyılmadan 2 gün önce yüzeysel birşeyler yaşadık penisini gördüm. Penisi 7 cm, kalinligida su şişesine tam girecek şekilde. Düğünden önce araştırmıştım sorunlu penis boyuna giriyormuş. Sevdiğim için sorun yapmadım evlendim. Ama 4 aydır bana çektimediği kalmadı, stresten 2 hafta reglim gecikti. Ben ona hiçbirşey demedim, hissettirmedim yeri geldi zevk alıyor taklidi yaptım.. Bana atıyor suçu, dediği şey "vajinan çok geniş birşey anlamıyorum, doğum da yapmadın niye böyle". Ya arkadaşlar mümkün mü.. 4 ay önce bekaretimi kaybettim ne kadar geniş olabilir.. gerçekten değil, kusura bakmayın açık yazıyorum ama sinirden kelimelerimi seçemiyecek durumdayım şu an. Aklı sıra bak sorun bende değil diyor,

Biz kadınlar erkektir gururu kirilmasin diye alttan aldıkça bunlar niçin tepemize çıkıyor. Genelleme yapmıyorum ancak cinsel yeterliliği olmayan çoğu erkek suçu partnerine atıyor.. 4 aydır sıkıyorum dişimi, erkektir gurur yapar diyorum.. Sırf penisi zevk vermiyor diye ilişkiden soğudum, ama onu arzuladığımi düşünmesin diye gidip sırnaşıyorum gel diye. Olay az önce oldu, gene gittim yanına bana dediği şey "vajinan çok geniş birşey anlamıyorum". Hayır değil böyle birşey de mümkün değil dedim, bir iki laf daha söyledi patladım. "Kendi yetersizliğini bana yüklüyorsun, 5 yaşında çocuk kadar pipin var. Penis bile demem ona. 7 cm ile mutlu olmaya çalışıyorum sana birşey yansıtmamaya çalışıyorum tepeme çıktın. Dilin kadar pipin uzun olsaydı mutlu olurduk şu an. Demedigin saçmalık kalmadı. Ben onunla birşekilde mutlu olabilirdim ama nankörlüğünu kabul edemiyorum. Şimdiki aklım olsa evlenmezdim senle." Dedim. Şok oldu baktı, sesini çıkaramadı, allah seni bildiği gibi yapsın dedi çıktı evden. Üzgünüm ama patladım ne yapabilirim.. 4 aydır neler neler dedi bana attı sucu. Kimseye anlatamam bunu, lütfen yardımcı olun ne yapmam lazım, odamdayım normal mi davranayım gelince, yoksa tripli mi.. ne yapmalıyım..  

60 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Psikologa gorunmesi sart
Vaj dardir bence bakmam incelemem sart iki bayaninkine baktim sejde istersen bakim
0 oy
tarafından
 mobile.twitter.***/.../1
0 oy
tarafından
 Tripli davranma bence ikiniz oturun güzelce  bir  çözüm bulun. ne yapilmasi gerekiyo  
0 oy
tarafından
 Ameliyatla büyütebilir  
0 oy
tarafından
 Allah ta ona o kadar vermiş insan umduğunu değil bulduğunu yemeli şimdi ameliyatla 1 2 cm uzatıyorlar  
0 oy
tarafından
 Erekte hali mi 7 cm neyle ölçüyonuz anlamıyorum ????
0 oy
tarafından
 Hemen alttan alma. Bir şey derse de sen beni suçlaya suçlaya söylettin bunları o yüzden uzatmayalım bu konuyu de. Onun gururuma dokunmuştur üstüne gitme ama eski haline de dönmemesi gerektiğini belirt.
0 oy
tarafından
 keşke kullanmasaydın o kadar ağır kelimeleri daha olur bir dille anlatsaydın  
0 oy
tarafından
 üşenmeden bu kadar uzun yazmışsın ama doğru mu
0 oy
tarafından
 Çin falanmı o ameliyat olabilir  
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap