0 oy
tarafından
2 hafta sonra evlenicem.Çok heyecanlıyım.Bu ilk geceden de korkuyorum biraz.Bide ben ne yapmam gerektiğini tam olarak bilmiyorum.Eve geldikten sonra direkt yatak odasına mı geçiliyo? Herhalde odun gibi altta yatarım zaten.Özellikle evli bayanlara sorum.Yardımınıza ihtiyacım var.Biraz aydınlatın beni.  

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
 rahat ol- akısına brak.. arzuların ne yapacagını sana gosterırı . kocan da zaten yardım cı olacaktır
0 oy
tarafından
 sen p*rno izle diyen gerizekalılara bakma izlemediysen hiç izleme belki daha çok korkabilirsin belkide öyle olacağını sanarken iş olduktan sonra hayal kırıklığına uğrayabilirsin ordakilerin amacı show ne de olsa
0 oy
tarafından
 keşke biraz birşeyler yaşasaydın nişanlınla
0 oy
tarafından
 açta biraz p*rno izle odun gibi altta yatarım ne ya kocan seni aldatırsa ne şerefsizliği ne alçaklığı kalcak sonra. aç p*rno izle az öğren ben aynı durumdaym ve karıma boşanma davası açıyorum yoksa yakında aldatacam. aynı şeyleri yaşamak istemiyosan az tecrübe kazan.
0 oy
tarafından
 türk kızının seks anlayışı buyrun efenim buradan bakın seninkide böyle olcak büyük ihtimal :D

 link  
0 oy
tarafından
 yaşam sizin. kudurduysanız direk yatağa gidersiniz.

bence önce banyoya gidip hem temizlenin hem de düğün yorgunluğunu bir atın. sonra acıktıysanız biraz aperatif atıştırın. bir iki birşeyler için.  aslında yazmaya gerek yok .bunun kanunu yok. ne yapmak istiyorsanız onu yapın.
0 oy
tarafından
 bikere ipler senin elinde olmalı
0 oy
tarafından
 Ne guzel senın gıbı hala ılk gece korkusu duyan kızlar görunce özenıyorum ınsallah senın gıbı bırını cıkarır allah karsıma(burdakı korkudan kastım cahıllık veya korku degıl temız bırsey yasamamıs anlamında)
0 oy
tarafından
 biraz alkol alın soyunmadan, mutfakta filan hafif hafif öpüşün yiyişin. daha sonrasında adamın seni odaya götürecektir zaten. yavaş yavaş soyarsınız birbirinizi. gelinliğini o çıkarır zaten. gelinliğin altına kesin ama kesin beyaz jartiyer ve beyaz ince g string giymelisin. sonrasına efenim, ön sevişme yaparsınız bir süre sonra ve olaylar kendiliğinden vuku bulacaktır. çok dert etme kocan halleder ;)
0 oy
tarafından
 Sorunla alakasız ama yazın niye evlenmiyorsunuz? Düğünler genellikle o zaman yapılır. :)
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap