0 oy
tarafından
Örneğin Okan Bayülgenin sözünden örnek verirsek erkeklerin düşen sütyen askıları saatlerce uğraşacağı saçı canını fazlasıyla acıtan ağdası yok.9 ay karnında taşıyacak bebekleri yok. en önemlisi regl sancısı yok. Kadınlar her ay bu ağrı için ölüyor resmen. Cinsel ilşkiye girecekleri zaman kaybedecekleri birşey yok. O küçük bir et parçası zarar görecek diyeecek üzerlerine titreyen baba anne erkek kardeşleri yok. Gece dışarı çıkınca olacak bişey yok. kadın olmak çok zor Dünyada özelliklede Türkiyede. Tanrı neden böyle yarattı bizi? Zaman zaman tanrının bir erkek oldugunu düşünmüyor değilim açıkcası. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Cemal süreyyanın dediği gibi bakir bakire ile sevişti. Bakire milli dediler kıza fahişe.  

40 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Bence kadınlara erkelere göre daha kıymetli her kadın kadın regl ağrısı çekmiyor ve bu regl bizim için bir avantaj erkekler sürekli namaz kılmak zorundalar ama biz o günlerde izinli oluyoruz. Erkeklerin adına verilmiş bir sure yok cennet anların ayağının altında birde bu yönden bak.
0 oy
tarafından
 2 Eşit varlığız  
0 oy
tarafından
 At esek
Aslan kedi gibi bsiey..
0 oy
tarafından
 Tanrı kadınları düşük yaratmadı. Bu sadece Türkiye de böyle  
0 oy
tarafından
 Tanrı size kendinden bir özellik verdi bunu da düşün  
0 oy
tarafından
 hayata bakış açısından kaynaklı bu, erkekle kadın için tek gerçek vardır; o da Ölmek! Öldükten sonra hiçbir şeyin anlamı yok, senin bu mantığınla her şeyi dert edersin o zaman, neden fakirsin, neden çok zengin değilsin, neden çok güzel değilsin, neden çirkinsin gibi uzar da gider bu, umarım anladın dediğimi, ölüm bunların hepsini siler atar, cinsiyette dahil
0 oy
tarafından
 Kadını koruması için erkeği yarattı işte. Olumlu yandan bakarsan daha çok kadınları önemsemiş bence. Yani kadınlar daha ön planda gibi olmuş. Sıkıntıları var ama işte.. Türkiye'de zor evet.  
0 oy
tarafından
 güzel cümleler işte bu yüzden dinlere inanmıyorum bizi düşünen bir tanrının varlığına inanmıyorum.
0 oy
tarafından
 Sen nusluman değilsin demi?

Soru resmen islami kotulemek için sorulmuş. Yazik size ????
0 oy
tarafından
 Aynen biz bir hiçiz, tüm zorlukları siz çekiyorsunuz  
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap