0 oy
tarafından
Bence literatüre amizm, vulvanizm, vajinizm gibi isimlerle buna bir ad vermeliyiz. ???????????? Tanım olarak da Orta Doğu ülkelerinde kadının seks yapmasının toplumsal değerleri bozacağını düşünme. Bu ideolojiyi savunanlara vulvanist, vajinist halk arasında amist, *m bekçisi gibi isimler verilir. Şeklinde tanımlamalıyız. ???????????????? Demin bir soruda bir gizli bir herif görüş paylaşmış. Demiş ki evlilik dışı ilişkiyi meşrulaştırıyorsunuz. Kadınlar bakire olmalı demiş. Bir kadın da tepki göstermiş kadım boyuna neden neden diye soruyor adam da sürekli yerli ve milli değerlerimiz zarar görüyor. Toplumsal yapıyı bozuyor diyor. Ne alaka diyor. Günah diyor. E bundan bana ne diyor olmaz diyor ???????????? Ben durur muyum ben de daldım konuya. Ben de yazdım. İnsanlık tarihine geçtik 1. Dünya Savaşı, Kurtuluş Savaşı, 2. Dünya Savaşına kadar gitti konu. ???????????? mesela kadınları bu kadar günah, dini toplumsal değerler diye baskılayıp baskılayıp erkeğe 4 kadın ve bonus olarak sınırsız cariye edinme hakkı veriliyor. diyorum. Adam bana savaşlarda erkek nüfusu azaldı kadınlar başı boş kaldı erkeklere ondan 4 kadın hakkı tanındı diyor. Ne kadar fedakâr yufka yürekliler. Düşünebiliyor musunuz? Başı boş kadını silkmeden bırakmıyorlar. İlla silkecek????????????  Başı boş ne demekse sokak hayvanı mı lan bu? Olayın içinde bir mantıksızlık var. Erkeğe 4 karı ve sınırsız cariye veriyorsun kadına zina etme diyorsun. E hiçbir kadının da 2-3-4. Karılardan biri olmak istemeyeceği belli. Cariye de olmak istemezler ee ne olacak o zaman? ???????????? erkeği bu kadar rahat bırakıp kadını kısıtlıyorsan o zaman erkekler erkeklerle seks yapsın. Ciddi ciddi diyorum bunu. Bizimle seks yapmayın. Yine 9 yaşındaki kız çocuğuyla evlenmeyi doğru gören zihniyete kızınız 9 yaşındayken bir erkek evlenmek istese islamik islamik desti izdivacına talibim dese ne dersin diyorum herif bana saldırıyor. Nihayet İslamik bir Sümeyye-Rabia-Beyza-Feyza geldi de şu an takipleştiler İslamik İslamik sanal cima etmekteler. Bir de sevap kazandım ???????????????? kadınların cinsel organı kendisini ilgilendirir. Kimsenin seks hayatı toplumu bağlamaz. Kimsenin namusu toplumu hatta onun ailesini bile ilgilendirmez. Namus kişinin kendisinin tekelindedir. Bunları onaylayanlardan birinin profili de bu.   

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Olayın canlı tanıklarından biri de benim ellerine sağlık ????
0 oy
tarafından
 Soru çok güzel , özellikle " izm" tanımlarından biri ya da bir kaçı akademik literatüre girse çok anlamlı olurdu , ancak erkeklerin de kibirine de dokunacağından bunu görüşecek senatoda sayısal üstünlük ile red de yerdi.
Diğer bir kaç görüşte ise saldırganlık var ama hatan da var , iddia etsen de konuyu tam izlemeden yola çıktığın gibi bir izlenim de var.

4 kadın cariye falan konusunda böyle bir izin evet Kuran'da var ama sadece Hz Muhammed'e , koruma güvene alma amaçlı olarak var. Bunun anlamı her erkek şu kadar kadını mıkmıklayabilir değildir , ama kulakizm ( bunu da ben literatüre ekleyeyim ) ile din anlatımından okumayarak ama uyduruk dinleyerek , kendine yontan tipler hemen sünnettire yatıp kadın rahatsız etmeyi bir ulvi görev bilirler ve seks açılımı zannederler . Ancak , Hz Muhammed kendine verilen bu selahiyeti hiç kullanmamıştır. Çocukları hep tek eş ve ölünce sonraki tek eşten olmuştur , ancak hiç biri de yaşamamıştır. Bunun savaşla ilgisini ortaya atanlar minareye kılıf uydurmayı dini bilgi diye şarlatan boşluğu taşıyanlardır. Aynı şekilde çocukla evlenme konusunu normal göstermeye çalışan vaazcılar da aslında andropoza girmiş tiplerdir ve küçücük kalmış yeteneklerini konudan hiç anlamayacak direnemeyecek biri üstünde icraya heveslenen çakallardır.

Ben konuya " kadın sünneti" ni ekleyeyim . Efenim bir hadis dermiş ki ; falan yerde kız çocuğuna sünnet ediliyordu. Peygamber duyunca koşarak gelmiş ve kesene ordan şurdan kes diye dikilip refakat etmişmiş. Böyle bir iftira yüzünden yakındoğu ortadoğu kuzey afrika islam ülkelerinde bu cinayet türü çok yaygındır. Nedeni de okumamakizm ve kulakizmle ibadete huşu içinde kalkışmaktır.

Görselindeki sunulan da yanlış zira Ahzab suresinde 50 51 52ci ayetlerin söylediği " kendini peygambere hibe eden" kadınlardır. Bu bir menfaat içerdiğinden Eğer istiyorsan buna hakkıyla sıra koyabilirsen sadece sen ruhsatlısın ama , hak karıştırırsan sana haram kılındı denmiştir. Peygamber böyle bir kenardan zevke tevessül dahi etmemiş, öyle üstüste altalta evlilik yapmamıştır.

Özetle Hz Muhammed tek eşli yaşamış ve buna örnek olmuş. Günümüzdeki bazı " mutaasıp erkekler" sadece çakal örneklerdir , yetersizliklerinden kaynaklanan sapkın heveslerini normalleştirmeye çalışanlardır hepsi bu.
Günümüz çakallarından korkunç bir örnek de Mısır ulemasından geldi, o da vefat etmiş eş ile daha 9 saat süresince cima edilebileceği oldu.
0 oy
tarafından
 Cinsel yaşam kategorisinde bugüne kadar gördüğüm en yaratıcı soru ve içerik diyebilirim. Bahsettiğin tipler Osmanlı artığı, muhafazakar görünümlü despotlar diyebilirim. Lakin gel gör ki asıl böyle tiplerden korkmak lazım. Neden mi? Kadınla erkeğin bakismasini bile zina sayarlar, yanlarından güzel bir kadın geçse 20 dakika arkasından bakakalirlar. Tarihe Osmanlı'ya falan düşkün görünürler. Sorsan 36 Osmanlı padişahından 10 tanesinin ismini sırayla sayamaz. Kısacası her şeyleri riyakar bu tiplerin. Ben de hiç hoşlanmam. Ama bazıları ile iletişim kuruyorum daha yakından gözlemlemek için ve gözlemlerim sonucu maalesef yanilmadigimi anlıyorum..
0 oy
tarafından
 Okumasi cok zor kaknka ama haklisin  
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap