0 oy
tarafından
Ucuna dokunulmayacak kadar zevk veriyor neden böyle? 10 kat artıyor her erkekte böyle mi? Bilimsel açıklaması varsa bilen yazabilir mi?  

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
 Kan damarlarını daraltan bölge olduğu için , damarlar en sıkı pozisyondayken daha fazla daralma olmayacağından , damarların genişlemesini beklemeden dokunmak temas etmek rahatsız ediyor
0 oy
tarafından
 Erkekte ve kadında , bu aşamada devreye giren bir koruyucu dönem başlar. Bunun adı
"refrakter periyod" dur. Ve istisnasız her insan ( kadın erkek demedim ) bu dönemi yaşamak zorundadır. Bu nedir dersen ; bilimsel açıklaması şu :
Doğa istisnasız bütün canlılara üremenin gerçekleşmesi için organ sinirleri ile beyin arasında iletişim sinirleri kurmuş durumda. Bu sinirler , üreme gereklerini aktarma derinlğine eriştiğini beyne aktarır ve zevk diye algılanan bir güdü ile aktarma yapılır. Buna halk arasında boşalma denir geçilir. Asıl konu bundan sonradır...
Refrakter dönem beyin tarafından cinsiyet ayrımsız başlatılır ve kan bütün üreme sürtünme yüzeylerinden geri çekilir. Ayrıca sinirlerin beyne iletileri de zevk değil bir acı türü olarak iletilir

Bundaki amaç ; uç sinir ve kan damarlarının olağana çevrilmesi yolu ile dinlendirilmesidir , zevkle alakası yoktur. Beyin sinirleri kapatır , ayrıca damarlar genişletilir ve kan geri çekilir. Kişinin yaşına ve genel yapısına göre , kapatılan sistemlerin tekrar beyin tarafından açılması kadında 5 dakika ile 30 dakika , erkekte 1 saat ile 1 hafta arasında değişir. Bundaki amaç da erkekte aktarım malzemesi biriktirilmesi zorunluğudur, kadında ise Bartholin sisteminin çalışması ( kayganlık için ) yeter.

Kısacası aslında o duyu bir " 10 kat zevk " değildir , beynin " çek elini ordan " uyarısıdır. Zaten acı gibi bir duygu ile de dediğini de yaptırır. Bu dönemi dinlenmeyerek "Hulk" gibi zorlamanın sonuçları ise kadında doku hasarı , erkekte de sinir hasarına yol açar , beyne dolayısı ile yanlış ve fazla aktarılacağından " erken boşalma " denen problem başlar.

Kısacası , doğa üstü bir erkek ve kadın olmak mümkün değildir, refrakter periyoda uymayan da bedelini ağır öder. Bu kadar riskli bir konuyu , soru olarak sorsan kimsenin de bilgisi yoktur.

Yeterince bilimsel oldu mu :)  
0 oy
tarafından
 Gunahtur
0 oy
tarafından
 Çünkü en hassas nokta orasıdır. O yüzden öyle oluyor  
0 oy
tarafından
 sinir uçların şaha kalkmış oluyor o yüzden. evet her erkekte böyle
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap