0 oy
tarafından
ya bana saçma geliyor. ayak tahrik edici bir organ değil. hatta bakımı yapılmazsa kokan bir kısım vücutta. niye ayaklar ilgisini çeker bazı erkeklerin. yani ayak feşistliği kavramı olduğu için mi dikkat çekip bu kadar yayıldı bu olay? yoksa böyle bir şeyi hiç bilmeden de ilginizi çekiyor muydu?  

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
 benimde çekiyor kadınlar yaratılış itibariyli her yeri erkekler için çekici ve hoştur bakımlı olduğundada oldukça tahrik eder bunu bayan olarak anlayamazsın , araştırmalara göre kücüklukten akla kazıliyolar ve kurtulmanın yolu yok
0 oy
tarafından
 ayak fetişi değilseniz hiçbir zaman anlayamazsınız ama zihninizi fazla yormadan araştırın bilgi edinin tabi,bu kadar yayılma sebebide internettir.
0 oy
tarafından
 Saçma mı mantılı mı karar veremeyiz.. Zevkler tartışılmaz bende ayak fetişistiyim. Kızalrın ayak kokusu bile çok fala hoşuma gidiyor.. Sende daha önce denemediysen tahrik edici olup olmadığını bilemezsin..
0 oy
tarafından
 mesela bende yok, kadının heryerı yenırde ayaklara sıra gelmez...
0 oy
tarafından
 Ne var canım adam ayağını güzel buluyosa ver oynasın.
0 oy
tarafından
 yerre gire yakta fetsişi de sizde adam ayaktan zevk alıyor ne karşıyorsunz ayak uzun oludğu için ayak adamın zevkine ne kaşıyorsunuz
0 oy
tarafından
 Üstten altıncı video..

 link  
0 oy
tarafından
 Kokusu çıkar yakında bu mevzunun.
0 oy
tarafından
 Butun erkekler kadinlarin el ve ayaklarina onem verir. Bazilari az, bazilari cok.

 
0 oy
tarafından
 Ayakla penise dokunmak diyorsan, el harici organlar garip ve ilgi çekici geliyordur belki ondandır ama dersen ki ayak yalama; onun mantığını çözemedim ve sanırım bu soruyu daha çok kızlara yöneltmek gerekir.
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap