0 oy
tarafından
Kocam uzun boylu, kalıplı bir adam. O kalıba yaraşır bir şey bekliyordum ama, 11-12 cm incecik  bir  penis çıktı karşıma... Hiçbir şey hissetmedim, hiç zevk almadım.

Ben bir kadınım ve cinselliğimi doyasıya yaşamak istiyorum. Ama kocamla bu mümkün görünmüyor. Yol yakınken ayrılmayı düşünüyorum ama bu milletin dul kadınlara olan bakışı belli.

Kafam çok karışık arkadaşlar. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?  

50 Cevaplar

0 oy
tarafından
 uçkuruna bu kadar düşkünsen ayrıl
0 oy
tarafından
 arkadaşım bu senin için önemli ise vazgeç dünyaya bir defa geliyoruz, inan tatmin olamamam ilerde seni Aldatmaya itebilir, etraftan duyuyoruz sürekli, çocuk çoluk olmadan ayrıl bence, Arada sevgi ne kadar güçlü bilmiyoruz tabii ama iyi ölç tart. Sonuçta Bekara Kadın boşamak kolay derler.
0 oy
tarafından
 ya neden ayrılıyon penis büyütücü al onun faydası olur harbidende küçükmük benim kinin yarısı sadece boy olarak diyorum
0 oy
tarafından
 işte kızlar uzun iri olsun dıyor ama penısle yapının alakası yok zayıf olur kalın buyukte olabılır  ya da  ufak tefek olur yine buyukte olabılır
0 oy
tarafından
 biraz ortalamanın altında ama seks için yetebilecek bir boy ama görsel olarak seni doyurmayabilir. pornolardaki erkeklerinkiyle kıyaslar veya  burada atıp tutanlara inanırsan tabi hayal kırıklığına uğrarsın. penis sizin sandığınız gibi boya posa ele ayağa göre orantılı değildir. ayrıca sen kocanla penis boyu uzun olduğunu düşündüğün için mi evlendin? şimdi beklediğin gibi çıkmadığı için de boşanacaksın ha. bülent arınca bunu ilk söylediğinde kızmıştım ama cuk diye oturdu bu laf buraya.
0 oy
tarafından
 yani aldatmak yerine ayrılmak en iyisi. sen toplumun bakış açısını ne yapacaksın. ekonomik özgürlüğün varsa istediğinle olursun  ya da  yeniden bir ilişki kurarsın.
0 oy
tarafından
 Bence sana Iyi davraniyosa vede onu seviyosan sıkı küçük diye ayrılma derim. bundan ayrildin diyelim başka biriyle evlendin sıkı büyük tamam ama sana iyi davranmıy o dovuyo falan iyyi dusun derim canım  
0 oy
tarafından
 Bosanma sebebi: "Penis boyutu"

Inanmiyorum, ya ben sazanim ya da sen sazende..
0 oy
tarafından
 bir elleseydin.
0 oy
tarafından
 bana sorma kılavuzu karga olanın burnu b. ktan çıkmazmış
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap